Adeziv Beginner Winter Glue, uscare 2 sec. 5ml
   Adeziv Beginner Winter Glue, uscare 2 sec. 5ml
   Adeziv Beginner Winter Glue, uscare 2 sec. 5ml
   Adeziv Beginner Winter Glue, uscare 2 sec. 5ml
   Adeziv Beginner Winter Glue, uscare 2 sec. 5ml
   Adeziv Beginner Winter Glue, uscare 2 sec. 5ml
   Adeziv Beginner Winter Glue, uscare 2 sec. 5ml Adeziv Beginner Winter Glue, uscare 2 sec. 5ml Adeziv Beginner Winter Glue, uscare 2 sec. 5ml Adeziv Beginner Winter Glue, uscare 2 sec. 5ml

   Adeziv Beginner Winter Glue, uscare 2 sec. 5ml

   DATA PRODUCTIEI - octombrie 2023

   Valabil nedeschis - 1 an de la data productiei 

   Valabil deschis - 30 zile in loc intunecat

   Este ok sa fie folosit si vara. 

   47,00 lei
   59,90 lei
   Economisești 12,90 lei
   Cantitate
   93 disponibile
   Adaugă la favorite
   help_outlineCere detalii
   Adeziv Beginner Winter Glue, uscare 2 sec. 5ml

   Adeziv Beginner Winter Glue, uscare 2 sec. 5ml

   DATA PRODUCTIEI - octombrie 2023

   Valabil nedeschis - 1 an de la data productiei 

   Valabil deschis - 30 zile in loc intunecat

   Este ok sa fie folosit si vara. 

   Total Evaluare Total Evaluare

   0 1 2 3 4
   0/5 - 0 reviews

     Adauga recenzie (primesti voucher 10%) Vezi recenzii Vezi recenzii
   32206

   Retentie: 60-90 zile
   Temperatura : 18-35 °C
   Umiditate: 40% uscare 2 sec
   Umiditate: 60% uscare 1 sec
   Perfect pentru gene pre-made si tehnici pana la 3D

   Adezivul este puternic, iar emisiile de vapori sunt relativ normale.
   Dacă o sa va pară că emisiile de vapori sunt prea puternice, va recomandăm să cumpărați Gel Antialergic, pe care să îl puneți deschis pe lângă biluțe de adeziv pentru a absorbii toate emisiile.


   Pink Lashes Orzelowska a adus 4 noi adezivi pentru extensii gene dedicati iernii, creati pentru fiecare nevoie, de la incepator la avansat, de la umiditate scazuta la umiditate ridicata.

   Am avut grija ca acesti adezivi speciali sa aiba cat mai multa informatie scrisa pe spatele sticlutei, pentru a fi usor accesibile si usor de inteles. Astfel poti alege care este cel mai potrivit adeziv pentru nevoile tale.

   Asa ca vei gasi pe eticheta data de valabilitate, umiditatea si temperatura potrivita , detalii pe care nu le gasesti la niciun alt brand. Ne-am asigurat ca si pe site vor exista pozele etichetei, pentru ca tu sa ai toate datele ca sa iei decizia potrivita.

   Este foarte greu sa alegi adeivul potrivit, nu e așa?
   Te ajutam, bineînțeles, nu uita ca motto-ul nostru este ca succesul tău este succesul nostru!
   Probabil deja din poze ai aflat ca adezivii au viteza de uscare: 2sec, 1sec, 0.5 sec și 0.3 sec. Dar care este a ta?

   În primul rând trebuie sa știi ca viteza pe ambalaj este cea medie măsurată la umiditate 55%.
   Dacă ai umiditate mai mare atunci lipiciul o sa se usuce mai rapid. În anotimpul iarna din cauza caldurii caloriferelor, umiditatea este scăzută, chiar pana la 35% și ca efect genele nu sa lipesc.

   Avem 2 variante pentru a avea succes iarna:

   • Sa schimbam adezivul cu unul mai rapid
   sau
   • Sa folosim Super Bonder pentru accelera viteza. 

   Pe care sa il alegi ? Iarna recomand pe cele mai puternice 2 sau 3 sec. Dar ai grija ca dacă ai lipiciul rapid, si in plus accelerezi uscarea cu bonder puternic, poți face ca lipiciul sa se usuce imediat pana sa se lipeasca bine la geana naturala și ca efect, extensiile de gene vor cădea. In special dacă lucrezi cu 1D sau genele pre-made (gata făcute) iti recomand sa achizitionezi un bonder mai slab, Ibeauty Super Bonder Standard, sau iBeauty Super Bonder V 2.

   COCO Super Bonder este mai potrivit pentru mega volum, cand il faci singura.. Ca intotdeauna incerc sa te ajut, sa minimalezi riscul.

   Adezivul Beginner uscare 2 secunde: ti-l recomand când ești la început bineînțeles, de-obicei noii stilisti apreciaza lipiciul mai lent abia după ce vad ca la cel rapid nu rezista genele. Il poti folosi la orice volum faci, si daca vrei sa grabesti uscarea, iti recomand Super Bonder iBeauty cel standard (link). Este la fel de bun si pentru vara, dar la vara aducem adezivi de vara. Nu te stresa.

   Adezivul Standard uscare 1 secunda: il folosesti atunci cand ai umiditate putin sub 55%, lucrezi cu gene pana 3D sau pre-made (gata facute). Este un adeziv cu doar un nivel de uscare mai rapid si este urmatorul nivel dupa Beginner. Este lipiciul sigur care merge foarte bine cu Super Bonder standard iBeauty in cazul in care doresti sa mai cresti viteza de lucru.

   Adezivul PRO cu uscare de 0.5 secunde: este pentru cei care au umiditate in jur de 40-45% , si cei care fac volum mai mare de la 3D-6D. Daca vrei sa accelerezi viteza de uscare, folosesti si Super Bonder pe genele false cu accelerarea uscarii de 1,2 sau 3 secunde. Depinde cat ai nevoie. Poti sa pui Super Bonder o data la jumatate de ora, sau o data pe ora. Fix atunci cand ti se pare ca lipiciul nu mai lipeste asa de rapid.

   Adezivul Express cu uscare 0.3 secunde: este pentru cei care au umiditate sub 40% sau lucreaza cu Volum mare pe care il fac singuri, gen 6D-9D-12D direct de pe banda sau in mana. Doar foarte mari profesionalisti care lucreza chiar rapid pot sa foloseasca si Super Bonder, pentru ca ei is pot da seama de conditile de lucru si ce au nevoie de fapt.

   Vrem sa stim parerea voastra, pentru ca vrem sa avem doar cele mai bune produse. Daca deja ai folosit unul din acesti lipici poate gasesti un minut sa imi scrii direct mie, Monika Orzelowska pe Messenger, parerea ta. Este de mare ajutor, impreuna cream calitate! link': http://m.me/monikaorzelowskaPL

   Pink Lashes
   32206
   93 Produse

   Referinte specifice

   Recenzii Recenzii (0)

   Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

   Alte categorii

   Inregistrare

   Completeaza datele pentru noul cont