AUTENTIFICARE IN CONT

metode de plata

1. PLATA CU CARDUL ONLINE 

 • Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
 • NU se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
 • Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat: - codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii); - data de expirare; - ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra. Tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs. indiferent de valuta pe care o aveti în cont.

2. PLATA ONLINE CU STRIPE 

 • Plată Cu Orice Card: Cu Stripe, poți plăti cu orice card de credit sau debit, indiferent dacă este Visa, MasterCard sau alte tipuri. Poți utiliza chiar și Google Pay sau Apple Pay pentru o experiență de plată ușoară și flexibilă.
 • Acceptare a Tuturor Monedelor: Suntem conștienți că clienții noștri vin din întreaga lume, motiv pentru care afișăm prețurile în RON, euro, GBP și franci elvețieni. Un avantaj important este că Stripe nu schimbă valuta în care plătești; ceea ce alegi, aceea și rămâne.
 • Economisește Timp Cu Cardul Salvat: Dacă ai cardul salvat pe telefon sau pe dispozitivul tău, nu mai trebuie să pierzi timpul introducând manual numărul de card de fiecare dată. Cu Stripe, poți plăti rapid și ușor, economisind timp prețios.
 • Plăți Fără Conturi: Nu ai nevoie de un cont pentru a plăti cu cardul, nici nu trebuie să-ți creezi un cont Stripe pentru a efectua plățile. Plata se face doar introducând datele cardului tău și confirmând plata prin 3-D Secure.
 • Securitate Maximă Cu 3-D Secure: La Pinklashes.ro, punem securitatea datelor tale pe primul loc. Tehnologia "3-D Secure" ne asigură că niciuna dintre informațiile tale legate de card nu este transferată sau stocată pe serverele noastre sau ale procesatorului de plăți. Poți avea încredere că datele tale sunt în siguranță.
 • Stripe este partenerul nostru de încredere în procesarea plăților, garantându-ți că poți face cumpărături online în siguranță și cu ușurință la Pinklashes.ro, fără să ai nevoie de conturi suplimentare.

3.  PLATA NUMERAR 

 • Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul Orzelowska Beauty. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

4.  PLATA LA LIVRARE (la curier) 

 • In cazul platii ramburs produsele se vor expedia catre dvs. iar la momentul livrarii veti achita la curier suma inscrisa la totalul comenzii. Curierul va emite o chitanta pentru suma incasata de la dvs.

5. PLATA TRANSFER BANCAR 

 • Plata prin ordin de plata se face pe baza facturii proforme emise de Orzelowska Beauty, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. In cazul platii prin ordin de plata/virament bancar , produsul/produsele se vor expedia catre d-voastra numai dupa intrarea banilor in contul de mai jos al SC ORZELOWSKA-BEAUTY SRL.

Denumire firma: SC ORZELOWSKA BEAUTY SRL

Cont lei: RO04INGB0000999908884681, deschis la ING BANK NV

Cod unic inregistrare : RO40546550; Reg. Com. J23/4487/2019

* in momentul procesarii solicitarii dvs. veti primi pe adresa de email factura proforma in baza careia veti putea efectua plata prin ordin de plata.

6. PLATA PRIN REVOLUT BUSINESS

 • NU se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
 • Pinklashes.ro nu solicita si/sau nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra, tranzactiile se efectueaza pe serverele REVOLUT.

7. PLATA ONLINE PRIN PAYPAL

 • Simplu și Rapid: Plățile cu PayPal sunt extrem de simple. Cu doar câteva clicuri, poți finaliza tranzacția, fără a fi nevoie să introduci datele cardului la fiecare cumpărătură.
 • Securitate înaltă: PayPal se angajează să protejeze datele tale financiare. Informațiile tale personale și financiare sunt securizate, iar PayPal oferă o opțiune suplimentară de securitate prin verificarea în două pași.
 • Flexibilitate Monetară: Poți plăti în moneda ta preferată, chiar dacă prețurile noastre sunt afișate în alte valute. PayPal va efectua automat conversia la cursul de schimb corespunzător.
 • Protecția Cumpărătorului: Cu PayPal, ai avantajul protecției cumpărătorului. Dacă există vreun conflict sau problemă cu comanda ta, PayPal te ajută să soluționezi situația.
 • Cum Poți Plăti cu PayPal? Pentru a plăti cu PayPal la Pinklashes.ro, trebuie doar să selectezi această opțiune la checkout și să te conectezi la contul tău PayPal. Dacă nu ai încă un cont PayPal, poți crea unul în doar câteva minute. Este simplu și gratuit.

Inregistrare

Completeaza datele pentru noul cont