AUTENTIFICARE IN CONT

1. Discount-uri active pe site:

1. Transportul este oferit din partea noastra la comenzi mai mari de 300 lei pe teritoriul Romaniei, si la comenzi mai mari de 150 euro international (prin toate firmele de curierat, exceptie facand UPS).

2. La comenzi mai mari sau egale cu 1000 lei beneficiati de o reducere de 10% la cosul de cumparaturi.

Acest magazin online www.pinklashes.ro este administrat de S.C. ORZELOWSKA BEAUTY S.R.L., persoana juridica cu sediul social in Str. Safirului, nr. 190F, Bl. 1, Ap. 20 , Oras Bragadiru, Bucuresti, avand CIF RO40546550, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J23/4487/2019.

Folosirea acestui site, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.pinklashes.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre S.C. ORZELOWSKA BEAUTY S.R.L., conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos.

2. Prezentarea societatii

Acest site prezinta produsele pe care www.pinklashes.ro vi le pune la dispozitie conditionat cu acceptarea fara modificari a termenilor si conditiilor. Neacceptarea acestora duce automat la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de acest site. Toate informatiile de pe acest site - imagini, texte, baze de date - apartin si sunt in proprietatea www.pinklashes.ro, fiind protejate de legea privind drepturile de autor (legea 8/1996), iar folosirea fara acordul companiei a informatiilor este pedepsita conform normelor in vigoare.

3. Confidentialitatea si securitatea datelor

Datele introduse de utilizator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. www.pinklashes.ro nu va divulga unei terte persoane datele personale (numele, adresa, adresa de e-mail ,numarul de telefon, etc) fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

Odata creat contul, va revine in totalitate responsabilitatea de a pastra confidentialitatea user-ului si parolei. Fiecare cont este personal; sunteti raspunzatori in totalitate de comenzile efectuate prin acest site, chiar si atunci cand utilizarea contului se face fara voia dumneavoastra, motiv pentru care, atunci cand sesizati nereguli, instiintati www.pinklashes.ro

Veridicitatea datelor introduse in momentul inscrierii pe site va apartine, de ea depinzand posibilitatea onorarii comenzilor lansate de dumneavoastra.

4. Declinarea responsabilitatii

www.pinklashes.ro pune la dispozitia dumneavoastra un volum cat mai mare de informatii referitoare la produsele prezentate; totusi exista posibilitatea sa fie strecurate si anumite neconcordante datorita prelucrarii volumului mare de informatii. Imaginile sunt cu titlu informativ si pot diferi de produsele efectiv livrate in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

www.pinklashes.ro nu poate fi facuta responsabila de neonorarea la timp a comenzilor datorata declararii unor date necorespunzatoare in sectiunea INFORMATII LIVRARE, iar valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare sau nelivrarii produselor se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv, mai putin costurile de trasport daca acestea exista.

www.pinklashes.ro nu poate fi facut raspunzatoare pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

www.pinklashes.ro pregateste si ambaleaza pentru expediere si transport produsele in mod corespunzator. Totusi daca produsele ajung la destinatie in mod necorespunzator (desigilate, sparte etc.) , acest lucru este din cauza transportatorului iar cheltuielile de despagubire cad in sarcina sa, daca ii veti sesiza acest lucru.

5. Preturile produselor

Preturile afisate pe site sunt in Lei, Euro, Lire, Franci elvetieni, si contin TVA , fiind valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate in momentul comandarii produselor, www.pinklashes.ro rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.

- Acest site practica un comision de risc valutar.

6. Modalitati de plata.

Plata se face: numerar la livrare( ramburs), cu cardul sau prin transfer bancar.

Coletul se expediaza catre client, iar plata se face in momentul ridicarii/predarii acestuia catre dvs. de catre curier, in cazul in care nu ati efectuat plata prin transfer bancar sau plata card.

7. Returnarea produselor.

Prin lege, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând cu ziua în care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a bunurilor.

Extras din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorului in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii:

" Art.9. Dreptul de retragere

(1) Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile
pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.
 (2) Fără a aduce atingere art. 10, perioada de retragere menţionată la alin. (1) expiră în termen de
14 zile de la:
 a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;
 b) ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de
consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare"

Astfel, clientii care nu sunt multumiti de produse le pot returna, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client.

 • Clientii www.pinklashes.ro pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care v-a fost livrat, respectiv sigilat, sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii in contul tau IBAN sau sub forma unui voucher de cumparaturi pe www.pinklashes.ro., pentru viitoare achizitii.
 • www.pinklashes.ro va returna integral valoarea produsului/selor returnat/e, iar costurile transferului bancar vor fi suportate de www.pinklashes.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne informati la adresa de mail orzelowska.office@gmail.com, indicandu-ne in scris numarul IBAN al contului dvs. bancar, numele titularului si CNP-ul acestuia si motivele returnarii produselor. Este necesar sa ne trimiteti produsul/sele printr-o firma de curierat (Urgent Cargus) , ambaland produsul/sele pe care il/le doriti sa ni-l/ni le trimiteti, pentru a nu fi deteriorate pe parcursul transportului. Noi o sa trimitem curierul catre dumneavoastra pentru a va ridica coletul, plata acestuia fiind facuta de catre dumneavoastra. Dorim sa mentionam ca , in cazul, in care dumeavoastra returnati produsul din cauze ce tin de www.pinklashes.ro (ex. produs trimis gresit) , atunci www.pinklashes.ro isi asuma costurile de retur si va returna intreaga valoare platita de dumneavoastra( cost produse si transport). In caz contrar, transportul va fi suportat de dumneavoastra.
 • Din motive administrative, www.pinklashes.ro nu va accepta coletele care nu respecta conditiile prezentate mai sus. Totodata, in cazul deteriorarii produsului/selor in timpul transportului, trimise cu titlu de retur, ca urmare a ambalarii necorespunzatoare, contravaloarea acestuia/acestora este suportata de catre dumneavostra.

8. Probleme livrare, colete pierdute si returnarea banilor

 •  Va reamintim ca noi nu raspundem pentru curieri si colaborarea intre cumparator-firma curierat.
 • Daca aveti nevoie sa contactati o firma de curierat in legatura cu livrarea, va rugam sa accesati site-ul lor si sa mentionati nr AWB furnizat de catre noi de noi prin email sau sms. Doar ei au informatiile despre starea coletului dumneavoastra.
 • Daca se intampla din diverse motive (lipsa raspuns la telefon, probleme curieri sau schimbati data de livrare fara succes) si **nu ridicati coletul** coletul se va intoarce la sediul nostru
 • In cazul in care coletul se pierde din vina firmei de curierat, coletele din afara tariii au asigurare si veti primi contravaloarea banilor.( valabil doar pentru Coletaria
 • In cazul in care refuzati coletul( nu ridicati, nu raspundeti la telefon)la primire din diverse motive si acesta se intoarce catre noi, in maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea produselor in contul tau IBAN sau sub forma unui voucher de cumparaturi pe www.pinklashes.ro., pentru viitoare achizitii.
 • Data returnarii inseamna data la care coletul ajunge in posesia noastra
 • Contravaloarea produselor inseamna ca societatea noastra returneaza banii doar pe produsele comandate si nu pe transport. Achitarea transportului este obligatia dumneavoastra, din momentul in care ati plasat comanda si v-ati asumat ca aceasta comanda sa plece printr-un serviciu de curierat. Aceasta suma de transport noi o platim firmei de curierat, asadar intra in obligatia dumneavoastra 


9. Sezizari

Orice sesizare va fi luata in considerare si va fi tratata cu prioritate, termenul maxim de raspuns fiind 30 de zile calendaristice de la primirea acesteia. Sesizarile se trimit in scris pe adresa orzelowska.office@gmail.com.

 • Exceptări de la dreptul de retragere:

In conformitate cu art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, dreptul de retragere nu se aplică pentru contractele de furnizare de bunuri care nu erau prefabricate și care necesită alegerea sau determinarea individuală a consumatorului sau care sunt personalizate în mod clar, precum și pentru contractele privind furnizarea de bunuri sigilate care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă, daca au fost desigilate după livrare.

· Litigii

Litigiile aparute intre utilizatorii site-ului si www.pinklashes.ro se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta rezolvare nu este posibila, competenta revine instantelor de judecata romane.

· Dispozitii finale

O data cu lansarea unei comenzi www.pinklashes.ro intelege ca utilizatorul a citit si inteles conditiile ce guverneaza regulile de functionare ale acestui site, iar comanda lansata de client are valoare de contract incheiat intre parti cu toate drepturile si obligatiile ce deriva din acesta

Date companie:

ORZELOWSKA BEAUTY SRL
Sediu social: Bragadiru, Ilfov, Str Safirului, nr.190F, Bloc 1, Ap. 20, Judet Ilfov
Punct de lucru: Bucuresti, sector 6, Bld. Iuliu Maniu, nr. 171C, etaj 1

CUI : RO40546550
J23/4487/2019

Activitate principala : 9604- Activitati de intretinere corporala
Activitate secundara: 4791 -  Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

Administrator: Orzelowska Monika Barbara

Inregistrare

Completeaza datele pentru noul cont