AUTENTIFICARE IN CONT

Confidentialitatea si securitatea datelor

ORZELOWSKA BEAUTY SRL pastreaza datele dumneavoastra in siguranta!


• Datele introduse de utilizator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.  ORZELOWSKA BEAUTY SRL  nu va divulga unei terte persoane datele personale (numele, adresa, adresa de e-mail ,numarul de telefon, etc) fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia operatorului de marketing si in cazurile prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.
• O data creat contul, va revine in totalitate responsabilitatea de a pastra confidentialitatea user-ului si parolei. Fiecare cont este personal; sunteti raspunzatori in totalitate de comenzile efectuate prin acest site, chiar si atunci cand utilizarea contului se face fara voia dumneavoastra, motiv pentru care, atunci cand sesizati nereguli, instiintati www.pinklashes.ro .Veridicitatea datelor introduse in momentul inscrierii pe site va apartine, de ea depinzand posibilitatea onorarii comenzilor lansate de dumneavoastra.
  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-un e-mail la orzelowska.office@gmail.com


Prelucrarea datelor la încheierea contractului

• Dacă vă înregistrați pe site-ul nostru si încheiați un alt contract cu noi( prin plasarea unei comenzi), vom procesa datele necesare pentru încheierea, executarea sau rezilierea contractului cu dvs. Aceste date pot fi:

- Prenume, nume
- Adresă de facturare și livrare
- Adresa de email
- Date de facturare și plată
- Numărul de telefon

• Baza legală pentru prelucrarea acestor date este articolul 6 paragraful 1 litera a) și b) din RGPD, adică dvs. ne furnizați datele pe baza relației contractuale (de exemplu, gestionarea contului de client/utilizator, executarea unui contract de cumpărare, livrarea de produse) dintre dvs. și noi. 

• În măsura în care nu utilizăm datele dvs. în scopuri publicitare, vom stoca datele colectate pentru executarea contractului pe durata contractului, precum și până la expirarea drepturilor legale de garanție resp. a eventualelor drepturi de garanție contractuale. După expirarea acestei perioade, păstrăm informațiile impuse prin legea comercială și fiscală legate de relației contractuală pe perioadele prevăzute de lege. În această perioadă, datele vor fi reprocesate în cazul unei verificări efectuate de Administrația Financiară.

• Pentru procesarea contractelor de vânzare prin intermediul paginilor/ aplicațiilor noastre, sunt necesare și următoarele prelucrări de date:

- Datele dvs. de plată vor fi transmise furnizorilor de servicii de plată care procesează plata(le). Informațiile legate de adresa dvs. de livrare sunt transmise companiilor noastre de logistică și partenerilor de transport. Pentru a ne asigura că livrarea de bunuri este efectuată în conformitate cu dorințele dvs., vom transmite, dacă este necesar, adresa dvs. de email și eventual numărul de telefon către sau partenerii de transport care se ocupă de livrare. Aceștia vă pot contacta înainte de livrare pentru a stabili detaliile de livrare împreună cu dvs. și/sau pentru a anunța livrarea. Datele respective vor fi transmise doar în scopurile menționate.


 Cont client/ Cont utilizator


• Pentru a vă oferi cel mai mare confort posibil, vă oferim stocarea permanentă a datelor dvs. personale într-un cont de client/ cont de utilizator protejat prin parolă.
• Crearea contului de client este voluntară. Dacă creați un cont de client, prelucrarea datelor dvs. colectate aici în baza articolului 6 alineatul 1 litera b) RGPD. După crearea unui cont de client nu mai este necesară reintroducerea datelor. În plus, puteți să vizualizați și să modificați oricând datele stocate în contul dvs. de client.
• Doar dacă doriți să plasați comenzi prin intermediul site-ului / aplicației noastre, deschiderea unui cont de client este obligatorie pentru executarea contractului.
• Pe lângă datele solicitate în timpul unei comenzi, trebuie să furnizați parola proprie la crearea unui cont de client. Aceasta, împreună cu adresa dvs. de e-mail, servește pentru a vă accesa contul de client. Vă rugăm să tratați confidențial datele dvs. personale de acces și, în special, să nu le furnizați terților neautorizați. Nu uitați că chiar și după ce ați părăsit site-ul nostru, veți fi conectat automat, cu excepția cazului în care vă deconectați activ.
• Aveți posibilitatea de a vă șterge în orice moment contul de client. Rețineți totuși că acest lucru nu înseamnă că datele din contul de client pot fi șterse după ce ați comandat o dată de la noi. Ștergerea datelor dvs. are loc automat după expirarea obligațiilor noastre de stocare, comerciale și fiscale. Baza legală pentru această prelucrare suplimentară a datelor este Art. 6 paragraful 1 litera c) RGPD precum și Art. 6 par. 1 litera f) RGPD.


 Contactarea

• Aveți posibilitatea de a ne contacta în mai multe moduri. Prin email, telefon sau poștă. Când luați legătura cu noi, vom folosi informațiile cu caracter personal pe care ni le furnizați în mod voluntar, Exclusiv în scopul de a vă contacta și de a vă procesa solicitarea. Baza legală pentru această prelucrare a datelor este articolul 6 paragraful 1 litera a), articolul 6 paragraful 1 litera b), articolul 6 paragraful 1 litera c) RGPD, precum și articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.


 Plăţi


• Utilizăm resp. colectăm informațiile dvs. legate de plăți în scopul procesării plăților, de ex. când achiziționați un produs și/sau un serviciu de pe www.pinklashes.ro. În funcție de metoda de plată, vă vom transmite informațiile de plată către terți (de ex. atunci când plătiți prin card de credit furnizorului dvs. de card de credit). precum și, eventual, furnizorilor de plăți intermediare.
• Baza legală pentru această prelucrare a datelor este articolul 6 paragraful 1 litera a), articolul 6 paragraful 1 litera b), RGPD, precum și articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.


 Edrone

Colectarea, achiziționarea, scopul colectării datelor personale.

1. Administratorul informează Utilizatorii că încredințează prelucrarea datelor personale următoarelor entități:
a) Edrone Sp. z o.o., strada Lekarska 1, 31-203 Cracovia, NIP: 676-248-20-64, KRS: 0000537197 - în scopul utilizării sistemului de trimitere prin poștă edrone.me, utilizat pentru trimiterea newsletter-ului,
b) Edrone Sp. z o.o., strada Lekarska 1, 31-203 Cracovia, NIP: 676-248-20-64, KRS: 0000537197 - în scopuri de marketing numai în scopul campaniilor de e-mail, SMS, social media lansate sau indicate de Administrator utilizând sistemul edrone.

2. Administratorul informează că utilizează următoarele tehnologii pentru a urmări acțiunile luate de utilizator/client în cadrul site-ului Magazinului:
a) codurile de urmărire edrone - în scopul analizării statisticilor site-ului Magazinului, precum și în scopuri de marketing numai în scopul campaniilor de e-mail, SMS, social media lansate sau indicate de Administrator utilizând sistemul edrone.

Inregistrare

Completeaza datele pentru noul cont