AUTENTIFICARE IN CONT

Despre Noi

Pink Lashes – Cel mai mare magazin online cu produse destinate extensiilor de gene din Europa. În spatele acestui brand se află Monika Orzelowska, Lash Artist și Lash Trainer, care, datorită pasiunii pentru nisa extensiilor de gene, a ajuns să dețină unul dintre cele mai mari depozite din Europa în acest domeniu.

Monika Orzelowska:

・De origine poloneză, Monika a fost prima persoană care a adus în România tehnica mega volumului și s-a îndrăgostit de această țară încă din 2014, când a hotărât să se mute definitiv și să își construiască aici un cămin și o carieră.

・A învățat limba română în doar 5 luni și a reușit să urce rapid în topul celor mai cunoscute persoane din acest domeniu.

・A predat peste 200 de cursuri în domeniul extensiilor de gene pentru studenți de toate nivelele.

・Viziunea Monikai a fost aceea de a deveni cel mai mare distribuitor de extensii de gene din România și din Europa, iar acest vis devine realitate pe zi ce trece. Pe lângă faptul că livrăm internațional, am deschis de curând și o companie în Georgia, Lash Corp International, dar sub umbrela aceluiași brand, Pink Lashes.

・Pe lângă livrările internaționale și Grupul de Companii sub același Brand, începând cu anul 2023, ne-am extins orizonturile cu un nou concept: Colaborarea cu reselleri. Aceștia achiziționează produsele noastre la un preț avantajos și le pun în valoare în alte țări din Europa. La începutul anului 2024, anunțăm cu bucurie că avem reselleri activi în patru țări: Cipru, Grecia, Malta și Spania. Acest pas strategic ne permite să facem să fie cunoscute produsele noastre în întreaga Europa, consolidându-ne prezența globală sub același brand apreciat, PINK LASHES. Poți vedea resellerii noștri AICI.

・Monika susține toate tehnicienele de gene, începătoare sau avansate, prin participarea la conferințe, fiind invitată ca Speaker și Sponsor. A sponsorizat evenimente atât în România (București, Constanța, Cluj, Drobeta Turnu Severin), cât și în străinătate (Spania și Italia).

・Monika este activă în relația cu toți clienții săi, dar și cu potențialii clienți, care au întrebări despre produsele noastre, nelămuriri sau nu știu să folosească un anumit produs, etc. Dacă dorești să iei legătura cu Monika, nu ezita să o contactezi AICI.

Pink Lashes International:
Succesul tău este succesul nostru! Acesta este motto-ul după care ne ghidăm.

De ce să ne alegi pe noi?

・Avem cea mai variată gamă de produse, de la tipurile de gene clasice, la pre-made și extensii de gene pentru volum. Adezivii noștri sunt foarte variati, de la adezivi grupați în funcție de viteza de uscare, până la adezivi dedicați sezonului rece sau sezonului cald (Summer Glue, Winter Glues). Din sutele noastre de accesorii, cu siguranță le poți găsi pe cele mai potrivite pentru tine. Spumele noastre de curățare sunt cele mai îndrăgite, de la spumă antialergică, până la spumele cu un miros delicios (banana, căpșuni, bubble gum, aloe, etc).

・Îți oferim suport în alegerea produselor, în detalii despre produse, dar și în întrebări legate de educație în acest domeniu. Ne poți scrie atât pe WhatsApp , cât și pe Messenger.

・Oferim constant vouchere, coduri promoționale, discount-uri la anumite categorii de produse.

・Oferim coduri promoționale la adăugarea de review-uri pe site, cât și la crearea de reel-uri pe paginile de Social Media cu tag către noi.

・Îți oferim video-uri explicative cu produsele noastre, atât pe site, cât și pe pagina noastră de Youtube.

・Livrăm rapid în toată Europa!

 

Pentru a fi la curent cu tot ce înseamnă Pink Lashes, de la produse până la reduceri, te invităm să ne urmărești și pe paginile noastre de Tik Tok , Instagram și Facebook.

Inregistrare

Completeaza datele pentru noul cont