Adeziv Pro Cling 5ml, uscare 2-3 sec , iBeauty, rezistenta 4-6 saptamani, adeziv universal pentru extensii gene
   Adeziv Pro Cling 5ml, uscare 2-3 sec , iBeauty, rezistenta 4-6 saptamani, adeziv universal pentru extensii gene
   Adeziv Pro Cling 5ml, uscare 2-3 sec , iBeauty, rezistenta 4-6 saptamani, adeziv universal pentru extensii gene

   Adeziv Pro Cling 5ml, uscare 2-3 sec , iBeauty, rezistenta 4-6 saptamani, adeziv universal pentru extensii gene

   59,00 lei
   Cantitate
   17 disponibile
   Adaugă la favorite
   help_outlineCere detalii
   Adeziv Pro Cling 5ml, uscare 2-3 sec , iBeauty, rezistenta 4-6 saptamani, adeziv universal pentru extensii gene

   Adeziv Pro Cling 5ml, uscare 2-3 sec , iBeauty, rezistenta 4-6 saptamani, adeziv universal pentru extensii gene

   Total Evaluare Total Evaluare

   0 1 2 3 4
   0/5 - 0 reviews

     Adauga recenzie (primesti voucher 10%) Vezi recenzii Vezi recenzii
   01523

   Biluta de adeziv se formeaza din 5 picaturi la acest adeziv , fiind important ca aceasta sa fie mare.

   Iarna
   • Temperatura- max. 25*C
   • Umiditate- 35-55%
   • Uscare- 2-3 secunde
   • Rezistenta- 4-6 sapt.
   • Pentru 1D, 2D din cauza uscarii.
   • Bun pentru volum la incepatori ( la profesionisti o sa fie prea lent)
   • Consistență lichidă

   Vara
   • La Umiditate- 60-75%, uscare - 0.5sec.
   • Doar pentru mega volum

   Daca doresti sa faci 1D, alege lipiciul cu capac portocaliu IBeauty (ultimate bond) iar daca ti se pare prea lent pune Primer IBeauty pe genele false pentru o priza mai buna.

   • La umiditate 50-55% , uscare - 1 sec. - Pentru volum mai lent si pentru 1D
   • La umiditate 35-45% acest adeziv e bun la 1D, pentru volum este prea lent , trebuie lipiciul IBeauty cu capac verde sau altul cu uscare medie 1s.

   Adezivul este puternic, iar emisiile de vapori sunt relativ normale.
   Dacă o sa va pară că emisiile de vapori sunt prea puternice, va recomandăm să cumpărați Gel Antialergic, pe care să îl puneți deschis pe lângă biluțe de adeziv pentru a absorbii toate emisiile.


   Link Certificat Conformitate

   Adezivul Pro Cling este similar cu adezivul iBeauty cu capac rosu (Ultra Bonding Glue), diferenta este la consistenta si la vapori, mai exact are mai putini vapori, este mai moale,poti observa diferenta la lipire. Nu trebuie agitat.

   Acest adeziv poate fi utilizat atat vara cat si iarna, fiind unul dintre cei mai maleabili adezivi de pe piata. Este perfect pentru incepatori in timpul iernii. Pentru vara recomandam lipiciul cu uscare peste 3 secunde, exemplu iBeauty Ultimate Blond ( capac portocaliu), pentru ca vara, din cauza temperaturii, acest adeziv se usuca mai rapid, pana la 1 secunda.

   Sunt numerosi factori care contribuie la mentinerea unor gene frumoase si rezistente. Grosimea genelor, temperatura, umiditatea din incaperea in care ne petrecem timpul si bineinteles adezivul ce este folosit la lipirea genelor. De o importanta maxima, acesta trebuie ales in functie de anotimp, grosimea genelor sau sensibilitatea ochilor.

   IBeauty Pro Cling este dedicat in special celor care au un nivel mediu in tehnica aplicarii de extensii de gene. Acest lipici necesita 2-3 secunde pentru uscare in conditii de iarna (umiditate pana la 55% si temperatura la 25 ° C), insa este perfect pentru vara, in conditii de umiditate de pana la 75% si temperaturi ridicate pana la 35 grade cand uscarea se produce intr-o secunda.

   Produsele IBeauty sunt de calitate superioara si se regasesc la nivel global, fiind create de catre specialisti din Coreea de Sud. Pentru a te bucura de cea mai buna calitate a acestuia, iti recomandam sa nu utilizezi adezivul mai mult de 3 saptamani de la deschidere. Poti folosi lipiciul si dupa o luna de la deschidere, insa exista riscul ca genele sa nu mai reziste la fel de bine. Acest fapt este cauzat de faptul ca de fiecare data cand deschidem lipiciul intra umiditate in sticluta si interfereaza cu calitatea produsului. Iti recomandam sa pastrezi adezivul in loc intunecat in propriul ambalaj impreuna cu plicul de silica gel pentru a nu acumula umiditate , de asemenea niciun adeziv de la iBeauty nu se pastreaza in niciun caz in frigider. In cazul pierderii plicului de Silica Gel puteti pune adezivul intr-un borcan cu orez .

   Cand aerul conditionat este pornit, circulatia acestuia face ca lipiciul sa se usuce mai repede si rezultatele sunt identice ca atunci cand temperatura este ridicata( adica in loc sa se usuce in 2-3 sec, se usuca intr-o secunda) Tine aerul conditionat pe cea mai mica treapta de viteza, cat mai departe de tine, sau sa nu bata direct pe zona ta de lucru si foloseste lipiciul cu uscare mai lenta, 2-3 sec( pentru ca atunci cand aerul e pornit, uscarea se transforma de la 2-3 sec la 1 sec), exemplu adezivul iBeauty cu capac rosu Umiditate - cat mai ridicata, cu atat mai repede se usuca lipiciul Umiditate medie este 55%, daca este mai mare atunci lipiciul se usuca in 0.5 sec( rezista doar genele volum dar trebuie sa lucrezi repede, la 1D nu o sa fie rezistenta). Recomandam adezviul Pro Cling iBeauty la umiditate mare, pentru tehnica volum, iar persoanelor care lucreaza cu viteza medie, recomandam adezivul iBeauty portocaliu pentru pana la 2D.

   Rezistenta- 4-6 saptamani
   Consistență lichidă
   Valabil nedeschis- 6 luni de la data productiei ( noi recomandam maxim 4 luni)
   Valabil dupa deschidere - 3-4 saptamani

   CUM SA CRESTI VITEZA DE USCARE A ADEZIVULUI :
   1. Se curata genele naturale cu spuma
   2. Se pune Primer pentru degresarea genelor naturale (sebuum, reziduuri uleioase)
   3. Se pune Super Bonder pe genele naturale si pe genele false DOAR LA BAZA
   4. Astepti sa se usuce - poti cresti viteza folosind un cu ventilator
   5. Aplica genele false

   01523
   17 Produse

   Referinte specifice

   Recenzii Recenzii (0)

   Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

   Alte categorii

   Inregistrare

   Completeaza datele pentru noul cont