AUTENTIFICARE IN CONT

Cum sa incasezi 7000 € lunar, din aplicarea extensiilor de gene

Cum sa incasezi 7000 € lunar, din aplicarea extensiilor de gene

Am promis ca o sa scriu despre cum am reusit sa ajung la un profit lunar de 7000 euro din aplicarea extensiilor de gene, asa ca poti citi mai jos ce pasi sunt necesari pentru a avea succes in aceasta cariera!

Am invatat in timp ca pot face multi bani, nu am pornit pe acest drum cu o obsesie de a fi bogata. Tot ce mi-am dorit a fost sa fac aceasta meserie cat mai bine, la un nivel profesionist si am alocat mult timp si am avut multa ambitie. Restul a venit de la sine, asa pur si simplu. In randurile următoare o sa va povestesc cum am facut acesti bani. Toate indicatiile sunt clare, transparente si va dau toate detaliile cu ajutorul carora eu am avut succes. 

Important este ca am putut sa fac mai mult de 35000 lei. In timp ce am aplicat gene, inainte sa construiesc brandul Orzelowska Beauty si sa am acest magazin online, aveam copil de 4 ani si am fost mama singura, timpul nu mi-a permis pentru mai mult. Daca nu aveti copii si incercati sa va sacrificati viata privata o perioada de 1-3 ani, pentru stabilirea viitorului vostru, chiar va recomand sa munciti din greu si inteligent.

Dupa acesti 1-3 ani, cu banii stransi va puteti cumpara si casa si masina (dar acestea sunt pasive si nu va ajuta sa faceti bani mai departe, doar blocati banii. Eu va recomand sa investiti intai in active adica un business mai sigur pe care o sa il faceti dupa o perioada de aplicat extensii de gene si care o sa va produca bani. A investi intr-un activ inseamna ceva ce iti aduce bani constant, ce o sa mearga fara tine, cand tu o sa stai pe plaja sau o sa mergi in vacante oricand iti doresti. In acest fel si cand dormi, tot o sa faci bani, pentru ca business-ul tau va merge la orice ora din zi si din noapte. Acesta este un business adevarat.                                                  

Banii din aplicarea genelor există doar in momentul cand aplicati gene.

Nu este un business adevarat.  Este important sa luati in calcul ca poate nu o sa aveti cum sa aplicati gene in cativa ani de acum. Poate o sa aveti alergie la adeziv, poate simplu doriti sa faceti ceva care va face sa castigati si mai mult, cum eu am investit in clinica. (Fac aceeasi bani si mai putina munca pentru ca lucreaza aparatele in locul meu in mare parte). 

Asadar, sa trecem la subiect.

Pentru a face mai multi bani din aplicarea extensiilor de gene, aveti nevoie de :

Si acum o sa explicam fiecare subiect in parte:

1. Cliente care vor sa platesca mai mult 

Cine vrea sa platesca mai mult ? Clientele din oras bineinteles. Indiferent daca oras e mare sau mic, femeile cu bani sunt peste tot. Trebui sa stii sa le atragi pe ele, dupa asta clienta te recomanda la o prietena si tot asa o sa ai doar cliente cu bani, din acelasi cerc din care primesti recomandari. 

Nu e usor, necesita timp dar se poate.                          

Hai va zic o poveste despre Roxana, Sandra si Marilena:

- Sandra este persoana care e organizata, este stabila la munca, poate face facultate, are viitor planuit, citeste carti si se uita la telenovele. Doreste gene la preturi accesibile pentru ea. Si cauta putin un salon unde genele sunt aplicate ok  si i se par ok la poze.  Are si un catelus. Si vrea programare la gene. 

- Roxana este persoana unde viata ei este insta story, iese cu prietenii pana seara tarziu, evenimente, Solar, are telefon scump, si iubit cu bani. Doreste gene wow chiar daca costa mai mult. Roxana cand vede preturile mai mari crede ca serviciu este mai bun, pana urma asta vrea, super gene ! Doreste sa vina la un stilist cu care poate sa fie mandra si sa laude cu acest stilist la prietene, pana la urma ea merge la gene la cel mai tare tehnician. Roxana nu merge la oricine! Roxana doreste prestigiu! Un loc aranjat, frumos si cel mai bine cu un background pe perete pentru selfie ! Roxana are catelus la fel cum are si Sandra. Si tot vrea programare la gene . 

Ce se intampla cand ambele fete au perioada cand catelusul necesita bani ca s-a imbolnavit si ele raman fara bani?
Ce face Sandra ? Sandra zice ca e mai important catelusul si anuleaza programarea la gene ca pana urma ce schimba genele in viata ei. Face programare dupa cand o sa aiba bani. 
Roxana ce face?
Roxana in niciun caz nu iese din casa fara gene, deci poate sa se intample orice, ea vine la gene. Pune ochelari si intra in taxi ca un batman dar vine ! ea ia bani de la iubit, mama, prietena, face orice sa aiba si pentru catelus dar si pentru gene! 

Acum gandeste- te :

Ce fel de cliente vrei sa ai?
Pe cine atragi? 
Salonul tau pentru ce fel de persoana este pregatit? 
Preturile tale pe cine atrag? 

- Mai este si Marilena, nu nu am uitat de ea...
Marilena este muncitoare, are firma mica, se dezvolta, are copil si familie. In general nu are timp niciodata. Dar bineinteles trebuie sa arata bine si prezentabil si are bani. Doar ca nu are timp . Marilena direct o sa aplice la programari de urgenta pentru ca doar asa poate sa aiba gene, in ultimul moment. Marilena nu are timp sa cauta un stilist pe hastagurile pe instagram. Scrie pe google cuvinte cheie . ,,Caut gene azi,, programare azi. Extensii gene La Sibiu,programare rapida. 
SI acuma gandeste te …. Te Gaseste pe tine ? 
Ai profil google cu aceste cuvinte cheie?  ai acolo lista de preturi la menu si pe poze, bate la ochi ca faci programari de urgenta mai scump 300-350 lei ? 
Oferi  programari de urgenta ? sau nu vrei sa castigi mai mult ? Marilena vine de la cautari google, sau de la recomandari. Si dup-aia o sa te recomande si ea la prietenele ei care au bani dar nu au timp. 

Gandeste-te cum sa atragi cliente cu bani. 

2. Cunostinte de tehnici de  volum rapide si cunostinte pentru aplicarea diverselor curburi in functie de forma ochilor, forma fetei

Nimeni nu are timp, toate clientele ar vrea gene aplicate cat mai rapid. Daca esti lenta, nu astepta sa ai cliente cu bani. Du-te la cursuri, intai trebui sa investesti bani in domeniu sa abia dupa poti sa scoti bani. Asa este viata. Investitia in tine in primul rand! 
Clientele nu au timp de pierdut. Daca vine la tine clienta si zice ca vrea gene X, sa zicem  C 0. 05, tu trebui sa ai aceste gene! nu exista sa nu ai. Daca ea vrea gene maro, tu trebuie sa ai gene maro. Daca vrea albastru tu ai la masa 3 nuanțe de albastru. Da-i motiv clientei  sa te laude la prietene, e pur marketing ! Nu esti profesionist daca nu ai gene L pe care le cere ea aratandu-ti tie poza de pe net si tu stii ca sunt gene L. Faci tot posibilul ca clienta sa spuna la prietene asa: "Mergi la ALINA , garantez ca ea iti  face tie orice gene iti doresti. "     

 3. Asistent care o sa se ocupe de cliente: 
- sa raspunda la mesaje de programare 
- sa trimita sms inainte si sms dupa aplicare
- sa pregatesca clienta cand vine (da gene vechi jos si curata ochi, aplica gelpads) atunci o sa aplici in o ora si nu pierzi timpul . La asistenta poti sa dai salariu 3000 lei si o sa iasa calculul superb, nu iti fie frica sa faci pasul acesta sa angajezi asistenta ! Daca ai deja 4 cliente pe zi inseamna ca este deja timp sa faci pasul urmator, adica sa primesti inca 2 cliente,pentru ca o sa castigi mai mult timp. 

 

4. Fiti cele mai bune prietene !!! 
Prietena nu judeca. 
Hai sa zicem povestea sa intelegi ce inseamna prietena. 
Ai in minte ca pe tine te intereseaza sa faci profit, sa ai cliente care vor sa platesca mai mult, Nu te intereseaza sa o convingi pe clienta ca nu are dreptate si ca trebuie ca tine, ca poate tu procedezi mai bine. Pe clienta asta nu intereseaza. Trebuie sa fie cum vrea ea. Nu judecam, repectam deciziile ei indiferent care sunt. Nu suntem profesori sa dam scoala. Am clienta care zicea ca si- a lasat catelusul in padure pentru ca nu mai a vrut sa stea cu el. Si ce sa zic. Pot sa zic ca eu nu as face asa ceva, Saracul catelus? Lipsa de responsabilitate. Lasa asta! Clienta nu ti-a zis despre catelus ca  sa o judeci pe ea. Sa arati cat de neserioasa este. Ea cauta intelegere si accept. Daca primeste de la tine , o sa deveniti cele mai bune prietene, ea se va intoarce intotdeauna, chiar daca nu o sa ii placa genele la un moment dat, tot se va intoarce la tine pentru ca a gasit intelegere si esti de ajutor.Indiferent cate prostii face ea. Poti raspunde diplomatic: Sigur ai avut un motiv. Te inteleg, o sa se descurce catelusul . Intelegi ce vreau sa transmit ? TREBUI SA FACI SA FIE CLIENTE DEPENDENTE SA VINA LA TINE. trebui sa fi cea mai buna prietena a ei. Trebui sa asculti. Nu sa vorbesti. Trebui sa fii pozitiva diplomata si eleganta indiferent de situatie. Sa vina la tine clienta pentru ca se simte la tine foarte bine. Mici greseli tie o sa iti ierte. Am avut cliente carora  nu le- au placut genele deloc ca au incercat ceva nou, sau ele au fost prima oara si nu au ales genele bine, poate au vrut gene prea lungi sau prea scurte dar totusi au venit inapoi. Pentru ca am construit o relatie puternica si primitoare de la inceput. 

5. Programari de urgenta
Sunt cele mai castigatoare. Acelasi timp faci dar castigi dublu, sau simplu mai mult, sa zicem 100 lei extra. Cum doresti tu. 
LUMEA CARE ARE BANI NU ARE TIMP. Lumea aceasta vrea gene azi, maine, chiar sunt unele care vor la ora 22. - extrem , faci daca vrei, castigi mai bine, vezi ce prioritati ai.
Femeile care au bani sunt ocupate sa faca bani. Lipseste timp, lipseste organizare, femeile acestea sunt peste tot. Trebui sa dai info peste tot ca faci gene de urgenta. Google , facebook, instagram, pe poze, pe hastag, prin cuvinte cheile, la lista de preturi. Pe perete , peste tot. Pana o sa treiesti doar din programari de urgenta. Adica acelasi  numar de cliente dar faci bani dublu, 
Cand o data vine clienta la programare de urgenta este sansa 80% ca asa si ramane, doar cu programari de urgenta, stiu ca la mine asa a fost. 

Ele s-au simtit confortabil sa faca programare pentru azi sau pentru maine. Important pentru tine sa ai mereu loc pentru programari de urgenta. Tine 3 locuri normale si unul de urgenta, dup-aia 2 locuri normale si unul de urgenta, dupaia unul normal si 3 de urgenta. O sa vezi cum creste numărul clienților de urgenta. Da sansa sa vina aceste femei, care au bani si nu au timp. 

6. Unicitate

Clienta cauta ceva special. Daca nu ai nimic special , de ce s-ar intoarce la tine? De ce sa plateasca mai mult? Da-i motive sa vrea sa platesca mai mult. Gandeste ce nu gaseste in alta parte si gaseste la tine. Poate un catalog printat cu toate formele de ochi diferite si gene aplicate sa poata vizualiza cum o sa arate ea. Poate cu diferite tipuri de fata. Poate profil pe instagram cu gene colorate. Poate pat cu masaj sau cu saltea de masaj. Poate muzica de meditatie. Poate o aroma sa se simta ca la spa. Poate paturica de lux. Si neaparat alta chestie pe care o sa o zic mai departe. Gandeste te singura ce ai vrea tu cand vii la programare. Exemplu clientele mele au zis asa: ca la mine e special ca in loc de banda la genele de jos mereu am gelpads si ele simt ca nu ma uit la pret dar la calitate. Ca gelpads bineinteles sunt mai scumpe dar si mai comode pentru clienta. Ca la mine patul are 4 sectiuni si clienta tine picioarele mai sus si este mai comod. Nu mai zic cum au comentat despre salteaua cu masaj pe care am adus-o din polonia. 

Clientele care lasa bani mai multi doresc sa fie ceva mai mult. 
Gandeste te la un frigider pentru sucuri, cu geam transparent, Tine acolo apa, cola, redbull, cafea rece, 
Ce frumos este sa primesti o sticla răcoritoare asa pur si simplu cand dai buna ziua.  Da motive pentru care clienta sa se  simta premium si sa lase bani premium ;)
Cel mai bine este sa ai scris pe frigider ca este bautura pentru cliente , unora le este rusine sa intrebe. O sa fie mai usor cand ai facut invitatie sa ia ceva de acolo. 

7. SMS INAINTE SI DUPA
Este un  lucru asa de important, asa de important ca scriu cu Bold ! Trimite SMS ! nu whatsapp , nu messenger, SMS sa fie! 
Programarile se pot face pe whatsap, dar recomand ca datele sa fie trimise prin SMS.

- SMS cu o zi inainte de programare: "Buna, ai programare la gene maine la ora 14;00, te rog confirma daca poti ajunge, fara confirmare sau intarziere programarea se anuleaza automat. 
Adresa si lista de preturi o poti gasi pe link."

- SMS dupa: Azi au fost aplicate gene D 0.05 8,9,9,10,11,12,13,12,11 - mereu 9 cifre/numere.  Daca vrea sa schimbe ceva clienta o sa stii ce lungime poti modifica. Mereu 9 linii pe gelpads. Una pe mijloc si 4 pe laterale. Deci , azi au fost aplicate gene D 0.05. Clienta cere data viitoare sa fie mai drepte in interiorul ochiului. Iar ,cand revine  clienta vine ,poti verifica ultima conversatie, eu stiu ce a fost aplicat si stiu ce sa schimb. Clienta este multumita ca tinem baza de date si oricand poate schimba ce vrea la gene si chiar daca doreste sa aiba un  model pe care l-a avut anul trecut in decembrie , datorita faptului ca avem conversatia prin SMS.
Clienta apreciaza implicarea, si daca doreste sa aiba baza de date isi poate verifica de fiecare data absolut tot ce a fost aplicat anterior, ea vrea sa se  simta designer, tu doar aplici ce doreste ea. Precizeaza  siguranta si stie ca daca merge la alt stilist, altul  nu va face acelasi lucru si probabil nu tine baza de date. Si de fiecare data la intoarcerea ei in salon nu va stii ce a avut aplicat la ochi.

8. Clientul nostru, stapanul nostru

Clienta doreste sa fie designer-ul ochilor ei! In tine are incredere ca ii aplici cel mai bine genele, si vrea siguranta ca luna urmatoare genele vor fi la fel de impecabile. 
Ea vrea gene lungi si oribile? treaba ei , ea poarta, ea plateste, ea trebuie sa fie multumita. Pentru tine este important sa faci sa se  simte clienta bine in pielea ei, chiar daca pentru tine e oribil. Bineinteles, ii zici delicat parerea ta, despre efectul vizual si sanatate, dar decizia apartine clientei. Nu judeca deciziile ei. Tu esti persoana care o faci pe ea  sa se simta  mai frumoasa. Cand tu mergi la unghii, nu te intereseaza ce parere are stilistul, tu vrei stilleto si cu asta basta. Nu e asa? In primul rand gandeste-te la ce vrea clienta si sa aveti o relatie constanta pentru ca ea sa aiba incredere in tine si sa aveti o buna colaborare pe o perioada indelungata de timp.

Niciodata sa nu faci sa se simta ignorata clienta, raspunde la fiecare mesaj, faci reguli cat mai clare, preturi stabilite, declaratie de semnat la prima aplicare. Faci paypal sau revolut sa poata face clienta transferuri rapide, in loc sa platesca cu cash. Cliente bogate de obicei au bani la cont bancar, pe card, nu cash. Ai aplicatia Uber sa poti comanda taxi (cu plata cash bineinteles), ai sucuri racoritoare. Sa nu existe situatia ca nu ai gene sau nu stii sa faci. Du-te la curs. Vrei sa fii sus sau cauti doar scuze ? daca faci tot ce iti zic la prezentare o sa ai cliente dependente care o sa isi doreasca sa vina doar la tine. Stiu ca am trait asa cativa ani. Lunar am facut 35 000 lei. 


9. VITEZA
Nu poti sa faci multe cliente daca nu ai viteza, daca nu lucrezi repede. 
Eu am facut 120-130 cliente pe luna,fiecare clienta a stat putin mai mult de o ora si fiecare a lasat intre 240-350 lei. 
Cliente vor repede si bine nu ? Ofera acest lucru, pentru ca se poate 
Nu ai voie sa faci lucruri care te fac sa fii mai lenta, adica sa vorbesti cu clienta , sa vorbesti pe telefon + asta e lipsa totala de respect. FOCUS pe munca. Invata sa fii productiva. 

10. Prezenta in mediul online

Fii diferita online, viata e diferita in realitate fata de online. In realitate esti cineva si in online esti altcineva. Pana nu te cunoaste clienta, trebuie sa arati in  online ca meriti sa vina la tine. Trebuie sa atragi atentia. Pretul mare deja atrage atentia si face selectia naturala. 
Exemplu de cum poti fi diferita: Sa ai profil plin de gene colorate. Gene curbura L, si cateva gene standard. Este la fel ca si la unghii. Alegi stilistul care are profil plin de poze cu unghii fantastice,cu modele wow, lungi si scurte, de toate , din poze realizezi ca stie sa face absolut orice model, si cand ajungi la programare tu vrei unghii simple si scurte. La fel este si  la gene. Online arata WOW si majoritatea clientelor oricum o sa vrea ceva standard cand ajung la tine. 

11. Comporta-te cu clienta frumos indiferent de situatie
- Ai aplicat gene si clienta spune ca sunt prea lungi ? In loc sa spui ca asa a ales si asa ramane , spune ca dai jos din ele si inlocuiesti cu o marime  mai miai, pentru a fi multumita psihic!  clienta o sa se simta mai bine chiar daca nu schimbi mare lucru, nu o sa faca scandal, mergi pe amabilitate, acum cunoaștem ce doreste clienta si vom sti exact de ce are nevoie, iar data viitoare vom face fix ce isi doreste. 

- Daca spune ca i-au cazut genele si a trecut doar o saptamana?  Nu cauta motive sa ii spui de ce au cazut, posibil ca niciodata nu o sa  afli motivul adevarat. Pe clienta nu o intereseaza nimic mai mult decat sa fie rezolvata situatia, sa venim noi cu o propunere de rezolvare. Spui sa vina si aplici din nou ce a cazut, dupa ce aplici cateva o sa vezi clienta multumita, ii acorzi amabilitate si va vedea ca ii doresti binele si ca pe primul loc este clienta, nu esti tu sau timpul tau. Nu fi egoista, este cel mai urat lucru sa fi negativa, ignoranta, clienta are nevoie de o relație buna cu tine si sa o sprijini pana la capat ,o relație cat mai buna pe plan profesional.

- Clienta anuleaza programarea, asta trebuie sa te bucure, ai timp pentru tine, ca poti sa raspunzi la mesaje, ca poti edita poze, ca poti face curatenie la locul de munca, te poti odihni, poti mananca linistita. Poti faci atatea chestii in timpul castigat. Daca nu vrei, suna la clienta pe care o ai pe lista de asteptare. La acesta clienta care a anulat programarea poti sa zici - (doar daca e adevar bineinteles) ca urmatorul loc liber ai in 4 saptamani. Sau sa faca programare de urgenta dupa programul tau de munca normal. Mereu zici: Multumesc ca m-ai anuntat, o sa stiu cum sa ma organizez, in loc sa spui: esti neserioasa!, M-ai incurcat! Nu se face asa! Doar arati cat de frustrata  esti. Gandeste-te ca fiind negativa, de ce sa faca acesta clienta la tine programare inca o data? de ce sa iti lase tin bani? Fii empatica, oricine poate avea un motiv pentru care sa anuleze programarea, nu este treaba ta sa stii acest motiv. Multumeste, pe viitor acesta relatie o sa iti aduca mai multe cliente stabile care sunt dependente de tine si vor sa lase bani atat cat ceri tu. Trebui sa stii ce sa faci, sa joci rolul prietenei cele mai bune. 

- Daca clienta: intarzie mai mult- Inchide usa, nu primesti, pleci la mancare, la plimbare,etc. Invata sa fii respectata, daca nu te respecti pe tine nici clienta nu o sa te respecte, regula este ca poti întârzia  maxim 15 minute, daca nu ajungi la timp se va anula programarea  automat, asa a semnat clienta declarația, deci stie. Surpriza nu o sa fie pentru ea. Ai regulile deja scrise. O sa vezi ca la inceput poate clienta se supara dar dupa o sa se gandesca ca esti serioasa cu toti, ca nu o sa fie situația ca ea sa nu fie primita la timp, pentru ca o clienta care avea programare inaintea ei a intarziat. Invata sa ai cliente care te respecta, intai tu respecta-te pe tine. Cele neserioase trebuie sa dispara din agenda ta. 

Dar toate bune si frumoase, pe tine nu te ajuta cu nimic daca simplu nu iubesti clientele. Trebuie sa te iubesti pe tine, trebuie sa te vinzi pe tine. Vinde iubire. ARATA RESPECT. 
Mie mi-a fost usor, recunosc. Pe mine clientele m-au invatat sa vorbesc romana, am invatat mentalitatea romaneasca, mi-au tradus, au cautat informatii pe internet pentru mine. M-au ajutat la absolut orice am avut nevoie. Cum sa nu le iubesc pe ele, abia asteptam sa vina din nou la mine. 

Si tine minte , CEL MAI SCUMP SE VINDE INCREDEREA. 

12. Securizeaza-ti munca. Declaratia pe propria raspundere nu trebuie sa lipseasca
 Declaratia ajuta tie si clientei sa aveti regurile stabilite. Respect si organizare. Nu imi imaginez sa nu existe aceasta declaratie. Mai jos ai modelul dupa care am lucrat eu, iti recomand sa ai printate multe exemplare si sa le organizezi intr-un dosar.



                DECLARATIE
 
 
Subsemnata ........................................................................ 
 
 
                              in calitate de client, declar urmatoarele:
 
1. Clienta declara ca este sanatoasa, in special ca nu sufera de afectiuni ale ochilor 
(ex. nu are un tic nervos prin care sa clipeasca continuu, etc) si nu efectueaza in prezent tratamente hormonale;
 
 
2. Clienta declara ca nu ii este frica de intuneric si ca nu sufera de afectiuni ale 
coloanei vertebrale (timpul aplicarii genelor este de minim 2 ore, in pozitia 
culcat);
 
3. Clienta nevoită sa i­si aleaga metoda, grosimea si lungimea genelor cu sau 
fara ajutorul stilistului de gene. Dupa aplicare, clienta are obligatia de a-­si 
verifica genele si daca doreste mici retusuri sa isi exprime dorinta DOAR in 
timpul programarii. Daca la final clienta nu este multumita de extensiile alese 
inaintea aplicarii, acestea se dau jos iar suma platita va fi jumatate din pretul 
initial (suma reprezinta contravaloarea produselor si este valabila doar la prima abatere)
 
4. Clienta declara ca este informata de la inceput asupra pretului serviciului 
prestat;
 
5. Clienta declara ca este informata asupra tratamentului recomandat dupa 
aplicarea extensiilor de gene (genele pot fi afectate de sauna, tratamentele 
faciale, lacrimi si make-­up in exces, etc);
 
6. In 24 ORE dupa aplicare, pot aparea alergii (mancarimea ochilor, roseata si 
lacrimat). Acestea dureaza maxim 3 sau 4 zile iar clienta trebuie sa foloseasca 
crema sau sa ia pastile pentru alergie si sa bea multa apa cu calciu;
 
7. Clienta declara ca a fost instiintata de faptul ca orice reprogramare se face cu 
minim  ____ zile/saptamani inainte (asta pentru a fi sigura ca o sa fie programata la data si ora preferata); Programarea de urgentă costa ___lei. 
 
 

 
Semnatura clientului
                                                                                                Data primei aplicari

In final, pentru a  incasa mai mult trebui sa stii : 

- Cum se aplica orice model de gene, pe fiecare tip de ochi 

- Cum se lucreaza cu gene colorate in caz ca cere o clienta 

- Cum sa faci sa doarma clienta -asa muncesti mai usor  - Cum sa faci sa fie clienta dependenta de tine

- Cum sa stii sa te prezinti elegant (nu cu haine de casa) - Sa stii sa faci volum 

- Sa stii sa faci portfoliu de gene aplicate si sa arati modele cand vine clienta

- Sa stii sa cuceresti clienta , sa deveniti cele mai bune prietene cat este la tine - Sa stii ce doresc clientele tale , sa le asculti

- Sa stii ce inseamna viteza

- Sa fi prezenta in mediul online

Sper ca informatiile mele o sa iti fie de ajutor. Mult succes! 

Monika Orzelowska

PS: Scrie-mi mai jos daca informatiile ti-au fost de folos si ce alte subiecte ti-ar placea sa mai gasesti pe blogul meu!

    Lasa un comentariu

    Inregistrare

    Completeaza datele pentru noul cont