AUTENTIFICARE IN CONT

Ce adeziv folosim iarna? Tips & Tricks pentru o aplicare reusita

Ce adeziv folosim iarna? Tips & Tricks pentru o aplicare reusita

Ce adeziv folosim iarna? Tips & Tricks pentru o aplicare reusita!

Primesc foarte des aceasta intrebare, asa ca m-am gandit sa iti dau cateva sfaturi care cu siguranta iti vor fi utile.

Iarna trebuie sa schimbam adezivul cu uscare rapida din cauza conditiilor de aer care se schimba o data cu pornirea caloriferelor. Acestea usuca aerul, automat umiditatea scade.

Daca simti ca nu se lipesc genele, aceasta este cauza.

Ce trebuie sa faci in aceasta situatie:

1. Creste umiditatea

Foloseste un umidificator mai mare si porneste-l inainte cu o ora sa aplici genele. In cazul in care nu ai, tine un umidificator mai mic langa pat (1m maxim fata de zona unde aplici genele).

Aseaza un prosop umed pe calorifer. Calorifere emana caldura, automat usuca aerul.

Deschide geamul regulat pentru a se schimba aerul din incapere.

2. Foloseste un adeziv potrivit in functie de tehnica si viteza

De curand, am lansat 4 adezivi de iarna pentru extensiile de gene, creati pentru fiecare nevoie de la incepator la avansat si, bineinteles, de la umiditate scazuta la umiditate ridicata.

Acum, probabil te intrebi pe care sa il alegi. Hai sa vedem cateva specificatii ale adezivilor Winter:

• Adezivul Winter Beginner: are o uscare de 2 secunde si ti-l recomand daca esti la inceput. De obicei stilistii noi de gene apreciaza un adeziv mai lent. Il poti folosi la orice volum faci, iar daca vrei sa grabesti uscarea, iti recomand Super Bonderul de la iBeauty.
• Adezivul Winter Standard: are o uscare de 1 secunda si il poti folosi cand ai umiditatea putin sub 55% si lucrezi cu gene 3D sau pre-made. La fel, daca vrei sa cresti viteza de lucru folosesti Super Bonder de la iBeauty.
• Adezivul Winter Pro: are o uscare de 0.5 secunde si este pentru cei care au umiditate in jur de 40-45% si cei care fac volum mai mare (de la 3D la 6D). Daca vrei sa accelerezi viteza de uscare, foloseste Super Bonder pe genele false cu accelerarea uscarii de 1,2 sau 3 secunde. Depinde de cat ai nevoie…poti sa pui Super Bonder o data la jumatate de ora sau o data pe ora. Fix atunci cand ti se pare ca adezivul nu mai lipeste asa de rapid.
• Adezivul Winter Express: are o uscare de 0.3 secunde si este pentru cei care au umiditatea sub 40% sau lucreaza cu volum mare, pe care il fac singuri (6, 9, 12D) direct de pe banda sau in mana. Doar tehnicienii profesionisti care lucreaza rapid pot sa foloseasca si Super Bonder, pentru ca ei isi dau seama si de conditiile de lucru si ce au nevoie de fapt.

Daca vrei sa incerci si alti adezivi de iarna, desi ei ar fi cei mai potriviti pentru acest sezon, am si alte recomandari de adezivi pentru tine:

Pentru volum foarte mare (minim 5 fire in penseta), recomand in timpul iernii Adezivul Hyper Bond de la iBeauty. Acesta este recomandat cand deja caloriferele sunt pornite. Acest adeziv are o uscare de 0.5 secunde, insa in cazul unei umiditati scazute, uscarea se produce in aproximativ 1 secunda. Daca umiditatea este foarte scazuta (< 40%), iti recomand o accelerare a prizei. Aceasta se obtine prin hidratarea extensiilor de gene false cu Primer sau Super Bonder. Nu uita si de hidratarea genelor naturale, pe care o poti face cu succes prin aplicarea serului fiziologic.

Pentru 1-3 D recomand un adeziv cu o uscare mai lenta : Adezivul Ultra Super de la iBeauty sau adezivul R88, care are o rezistenta de 8 saptamani, sunt perfecte in anotimpul rece. Cu cat umiditatea este mai mica, cu atat adezivul are o uscare mai lenta.

Pentru incepatori recomand adezivul Ultra Bonding de la iBeauty, care are o uscare de 3 sec. In niciun caz incepatorii nu trebuie sa foloseasca adezivi cu uscare de 0,5 - 1 sec.


In concluzie:

Schimba adezivul pentru extensii gene in functie de conditiile de lucru, anotimp, umiditate si viteza.
Iarna umiditatea scade si uscarea adezivului este mai lenta.
Foloseste un higrometru pentru a masura temperatura si umiditatea din spatiul tau de lucru. Citeste cu atentie specificatiile fiecarui adeziv si alege ce ti se potriveste cel mai bine.
Creste umiditatea prin umidificatoare, prosop umed pe calorifer si aerisirea spatiului cat de des posibil.
Sper ca sfaturile mele iti vor fi de folos. Mult succes!


Lasa-ne in comentarii ce fel de adeziv folosesti tu iarna! Suntem tare curiosi!

    Lasa un comentariu

    Inregistrare

    Completeaza datele pentru noul cont