AUTENTIFICARE IN CONT

Diferenta intre brand-uri si curburi

Diferenta intre brand-uri si curburi

Cea mai frecventa intrebare, cand vine vorba despre brand-urile de gene pe care le distribuim este legata de diferente.
Ei bine, care sunt diferentele dintre genele Blossom, Yassine, Nagaraku si iBeauty?

  • In primul rand, genele Blossom, Yassine si iBeauty sunt gene premium, facute din material corean, in versiune mata le gasesti pe magazinul nostru online, pe cand genele Nagaraku sunt gene standard, iar materialul este chinezesc lucios, ceea ce iti va da impresia ca ele sunt mai voluminoase.. 
  • Genele Blossom sunt gene Camelia. Daca nu ai mai auzit pana acum aceasta denumire, trebuie sa stii ca aceasta inseamna ca pe o linie de gene vei gasi 3 lungimi diferite, iar acestea sunt sustinute de apa magnetica de la baza. De multe ori, clientele nu voiau genele Blossom, pentru ca se gandeau ca ele vin cu magnet, asa cum sunt genele magnetice cu eyeliner magnetic. Acum am explicat si acest aspect. Una e apa magnetica si alta magnetul de la genele magnetice. Apa magnetica este invizibila si tine piciorusele genelor lipite in mod delicat. Cand iei cu penseta un evantai, nu exista riscul sa se dezlipeasca.

  •  Alte brand-uri folosesc un sistem mai vechi, cu un lipici slab, in loc de apa magnetica. Genele Blossom ajuta la volum pentru incepatori, pentru ca din 3 straturi suprapuse, poti face un volum mai mare, fara sa rupi buchetelul. Este doar un secret, care te ajuta sa realizezi evantaiul perfect si anume, cand faci evantai, sa fie facut pe picior (varful genelor sa fie putin ridicate spre tine). Majoritatea persoanelor, fac evantaie cu piciorul culcat pe banda si nu reusesc sa aiba un evantai cu deschidere voluminoasa.


Iti recomand sa te uiti la doua filmulete despre genele Blossom:
Aici vei vedea diferenta dintre Blossom si genele standard:

In filmuletul de jos vei gasi cum se fac buchetele cu aceste extensii de gene easy fun:

  • Blossom sunt in 3 straturi per linie, pe cand Yassine si iBeauty au doar un strat de gene per linie. De aceea, cu genele Blossom se poate face volum atat de usor si fara curs si chiar poti folosi majoritatea pensetelor pentru volum, pentru ca te vei descurca de minune.

Acum ca am discutat despre gene premium si gene standard si am clasificat brand-urile despre care vorbim in aceasta postare, hai sa iti explic cum este banda la fiecare firma.

  • La Yassine o sa vezi ca banda este dublu adeziva si ca are latimea de 3 mm, iar banda de pe spate este din folie de aluminiu, de aceea se desprinde usor de pe paleta, fara sa lase urme. Tocmai pentru ca banda este mai subtire, o sa vezi ca atunci cand iei genele de pe banda, miscarea este mai scurta. De asemenea, vei gasi scris pe partea stanga grosimea si pe dreapta lungimea, ceea ce la alte brand-uri din Romania nu vei gasi. Cu genele Yassine, poti face buchetele mult mai usor decat vei face cu iBeauty, pentru ca se desprind mai usor de pe banda. Yassine vine cu o serie de curburi noi, precum LC si LD, adica sunt plate la baza si se ridica spre curbura C sau D. Momentan aceste curburi nu se gasesc in Romania.
  • La iBeauty latimea benzii pe care sunt lipite genele este de 4 mm, iar pe spate este o banda simpla de hartie, de aceea, genele se desprind mai greu decat genele Yassine, iar miscarea va fi mai lunga cand vei face un buchetel.iBeauty aduce, spre deosebire de celelalte brand-uri, curbura M si L (forma la curbura L difera foarte mult de forma curburii L de la Yassine si Blossom, diferenta o vei vedea in pozele de mai jos).
  • Genele Nagaraku au textura lucioasa, iar intr-o cutie vei gasi 16 linii. Nagaraku produce doar curbura D si C, la ei nu vei gasi curbura CC. Banda pe spate este simpla, insa banda pe care sunt lipite genele are 3 mm.
  •  Brand Orzelowska (schimbat apoi lash card la Yassine) vine cu: 

1. Curbura U+, care sunt mai curbate decat curbura D. Sunt cele mai curbate gene de pe piata la momentul actual. Recomandam sa nu fie puse langa nas, unde se pun gene cat mai drepte. Aceasta curbura se potriveste doar persoanelor care au genele naturale deja curbate
Orzelowska a fost schimbat la brandul Yassine, fiind aceleasi gene, dar cu logo diferit

2. Curbura B, Brandul Orzelowska a fost schimbat la brandul Yassine, fiind aceleasi gene, dar difera logo. Acestea sunt marimi scurte, special pentru aplicarea langa nas.

Fun fact - Stiai ca genele Blossom si Yassine au acelasi producator?

Vreau sa mai punctez un aspect legat de gene. Gene mate sau lucioase? Care rezista mai mult? Cu care se lucreaza mai usor? Daca ai experienta in domeniu, stii deja raspunsul. Daca esti la inceput, hai sa iti explic. Genele lucioase au mai mult silicon si tocmai de aceea sunt mai alunecoase, ceea ce face ca lipirea cu geana naturala sa nu fie atat de buna cum e la genele mate. Chiar daca multe doamne si domnisoare vor gene lucioase, trebuie avut in vedere ca acestea nu rezista la fel de mult ca genele mate.

Acum hai sa iti spun cum poti mixa curburile indiferent de brand.
*Extensii gene Yassine sunt mai curbate dact genele iBeauty

WhatsApp%20Image%202020-11-23%20at%2016.48.29.jpeg?1606143395278WhatsApp%20Image%202020-11-23%20at%2016.48.30.jpeg?1606143406599

Yassine

Curbura D poate fi mixata cu Nagaraku curbura D, pentru ca au curbura identica.
Curbura CC poate fi mixata cu iBeauty curbura D.
Curbura C poate fi mixata cu Nagaraku C sau cu iBeauty B.
Curbura B poate fi mixata cu iBeauty curbura C.

Nagaraku
Curbura D poate fi mixata cu Yassine curbura D.
Curbura C poate fi mixata cu Yassine curbura C, dar și iBeauty curbura CC.

iBeauty
Curbura D poate fi mixata cu Yassine curbura CC
Curbura CC poate fi mixata cu Yassine curbura C
Curbura C poate fi mixata cu Yassine curbura B
Curbura B - aceasta curbura este super dreapta și nu poate fi mixata. Recomandarea noastră este sa aplici aceasta curbura doar la interiorul ochiului.
F0AC2F2C-E971-47FC-9927-241E3E9FEB28.jpeg?1606143489761
Butterfly și Nagaraku au curburile identice. Brand-urile pot fi mixate fără probleme.

Cand vine vorba de genele Blossom nu iti recomandam sa le mixezi cu alte brand-uri.

In incheiere, sa aplici extensii de gene este o arta, ceea ce inseamna ca tu, draga mea, esti o artista si chiar daca esti la inceput de drum, nu uita...inainte sa fii mare, trebuie mai intai sa fii mic!

    Lasa un comentariu

    Inregistrare

    Completeaza datele pentru noul cont