Diferenta intre adezivi
De ce ești aici? Pentru a afla informații utile în ceea ce privește alegerea adezivului potrivit pentru tine. Ținem să te anunțăm că va fi muult de citit, dar dacă amâni parcurgerea textului înseamnă că nu dorești să te dezvolți și crezi că știi totul. Ceea ce este greșit, pentru că tehnicile se schimbă, la fel și anotimpurile și condițiile de lucru, iar odată cu acestea va trebui să schimbi și adezivul.
Dacă nu ești adeptă a cititului și iți plac tabelele, ți-am pregătit unul cu toate informațiile de care ai nevoie. Dacă știi care sunt condițiile tale de lucru, atunci poți alege cu ușurință ce adeziv ți se potrivește.
Eu, Monika Orzelowska spun lucrurilor pe nume și îmi place să spun direct ce e bun și ce nu. Vreau să vă ajut și să vă împărtășesc toate detaliile pe care le dețin pentru dezvoltarea ta!
Cuprins:
- Ce adeziv și ce gene să folosesc dacă sunt la început?
- Ce folosim vara?
- Ce folosim iarna?
- Adezivi Orzelowska
- Sunt alergică la adeziv. Ce adezivi folosesc?
Printre cele mai frecvente întrebări pe care le aud sunt:
1. Ce adeziv și ce gene să folosesc dacă sunt la început?
Ca să pot să îți spun asta am nevoie de cateva detalii, cum ar fi: ce umiditate ai, mărimea biluței de adeziv și pe ce îl pui, cantitatea pe care o pui pe geană, viteza de lipit pe geana naturală, tehnica pe care o preferi și ce fel de volum faci.
Un răspuns corect la această întrebare este complex. Mai jos o să găsești descrieri la toți adezivii, de la cei pentru începători, până la cei pentru avansați. Tu ești cea care allege, după ce afli toate informațiile.
Vreau să știi că este indicat ca adezivul să fie schimbat în funcție de sezon!
2. Ce folosim vara?
Adezivii de vară
Vara este anotimpul în care fiecare detaliu contează. Iar pentru acest lucru, avem adezivi special destinați sezonului cald pentru a asigura rezistența și aspectul impecabil al extensiilor pe care le aplicați clientelor.
Adezivii Summer vin în două variante: For beginners și Oil and WaterProof. Ambele au o rezistență de până la 90 de zile și au toate informațiile de care aveți nevoie pe sticluță, pentru a fi accesibile și ușor de înțeles.
Summer Oil & Water Proof
✅ Rezistență: 60-90 zile
✅ Temperatură: 18° - 35°C
✅ Umiditate : 40% uscare in 1 sec
✅ Umiditate: 60% uscare in 0,5 sec
✅ Valabilitate dupa deschidere: 30 zile
✅ Valabilitate nedeschis: 1 an de la data fabricarii (30.06.2024)
Summer For Beginners
✅ Rezistență: 60-90 zile
✅ Temperatură: 18° - 35°C
✅ Umiditate : 40% uscare in 2 sec
✅ Umiditate: 60% uscare in 1 sec
✅ Valabilitate dupa deschidere: 30 zile
✅ Valabilitate nedeschis: 1 an de la data fabricarii (30.06.2024)
✅ Perfect pentru genele pre-made sau pana la 3D
Mai poți folosi Ultimate Bond de la iBeauty pentru volum până la 3D, iar pentru volum mai mare Ultra Bonding.
Vara e cald și folosim aer condiționat, adică avem un aer circulant în camera care usucă adezivul mai repede, așa că ATENȚIE, trebuie să folosești un adeziv care se usucă mai încet.
3. Vara știm. Dar iarna?
Iarna avem probleme cu umiditatea, iar atunci când avem umiditatea prea scăzută, atunci trebuie să folosim un adeziv mai RAPID…sau putem crește umiditatea.
La o umiditate standard de 55% pentru 1-3D recomand adezivul Ultra Bonding. Pentru volum mai mare, Ultra Super. Dar dacă ai umiditate sub 40%?
Atunci e recomandat HyperBond, pentru că e de 0.5 secunde uscarea la el și atunci, la umiditate 35% se comportă ca un adeziv de 1-2 secunde, ceea ce este perfect.
Hai să vedem cum stă treaba cu umiditatea:
- Umiditatea normală este în jur de 50-55%
- Umiditatea scăzută înseamnă sub 40%
- Umiditatea ridicată este peste 55%
La umiditate scăzută avem nevoie de adeziv mai rapid, 0.5 secunde sau 1,2 secunde, iar la umiditate crescută un adeziv mai încet, 2-3 secunde sau 3-4.
Cum crești umiditatea?
Dacă ai o cameră în jur de 15 metri pătrați, trebuie să ai un umidificator mare. O să dureze în jur de o oră până crește umiditatea în toată camera.
Poti cumpara un umidificator micut si sa crești rapid umiditatea in zona de lucru, daca il pui la 1 metru de tine (eu asa m-am descurcat cand am avut prima clientă si umiditatea a fost sub 40% ). Am pornit umidificatorul mare, am pus un prosop ud pe calorifer si am pornit si umidificatorul mic langa mine. Am pus primer pe genele false ca sa se usuce mai rapid adezivul (ca sa nu deshidratez siliconul de pe geana falsa). Am folosit un adeziv cat mai rapid, adica Hyper Bond, cu o uscare de 0.5 secunde la umiditate normala, atunci la umiditatea pe care o aveam eu, sub 40%, s-a uscat in 1-2 secunde, ceea ce este perfect.
4. Adezivi Orzelowska
Pe lângă adezivii de la iBeauty, mai găsești pe website adezivul Master din gama Orzelowska. Este rezistent la apă și ulei, ceea ce înseamnă că genele clientelor tale vor rezista în condiții de umiditate crescută. Îl recomand pentru umiditate și temperaturi ridicate. Pentru stiliștii avansați poate fi prea lent. Va trebui să folosești accelerator pe genele naturale și bonder pentru genele fasle pentru a accelera timp de uscare.
Adezivii R88. Cum și când îi folosim?
Este universal, fata de lipiciul rosu de la IBeauty, insa este mai puternic si la miros si la rezistenta. Este de preferat sa fie folosit pentru volum sau pana la 3D pe riscul tau (daca lucrezi repede si nu ai temperatura si umiditate ridicata).
Este doar pentru volum. Îl recomand iarna și doar pentru profesioniști.
Iar acum. Ce fac dacă sunt alergică la adeziv?
Simplu. Iei un adeziv anti-alergic. Pe website noi avem două variante cu două texturi diferite.
BioTHIN – textură lichidă
Adezivul anti-alergic este rezultatul tehnologiei de ultimă generație, depășind reglementările din industrie și stabilind un nou standard de siguranță în materie de adezivii pentru extensii de gene.
Un an de cercetare și dezvoltare meticuloasă a stat la baza creării adezivului nostru fără Polimetil Metacrilat și fără Hidrochinonă.
Comentarii:0