AUTENTIFICARE IN CONT

Cand aplicam extensii de gene maro?

Cand aplicam extensii de gene maro?

Cand sa folosesti genele maro?

   Clienta ta cere ceva „mai interesant și mai neobișnuit” sau poate vrei doar să-ți condimentezi puțin lista de prețuri? Genele maro sunt o decizie perfectă pentru acele cliente care nu sunt suficient de curajoase pentru a obține extensii de gene colorate sau ombre, dar se satura de un set tradițional de gene negre.

   Un mic truc despre cum să verifici dacă clientei tale i-ar plăcea sau nu ideea de gene maro:
  Daca alege prima varianta, ar prefera să ii aplici un set traditional de gene negre, deoarece îi va face ochii să arate mai dramatic.

   Dar dacă nu este adepta unui look mai intens, este un moment perfect pentru a oferi un set de gene maro!

   Incearca genele Nagaraku Dark Brown!







Avantajele genelor maro:

Fără îndoială că naturalețea este acum principala tendință a întregii sfere a frumuseții, așa că industria genelor trebuie să respecte regulile pentru a ține pasul.

Un avantaj important al genelor maro în comparație cu cele clasice negre este contrastul de culoare mai puțin vizibil cu genele naturale cand acestea cresc, ceea ce le permite clienților să prelungească puțin viața setului de gene. (Încă un motiv grozav pentru a oferi gene maro!)

Diferite variante de gene maro

Poti incerca atat genele one by one, cum ar fi genele de la iBeauty, cat si cele 2DYY Nagaraku, extrem de apreciate in randul clientelor noastre. Fiind pre-made, iti scurtezi timpul de lucru considerabil.







Cine arată bine cu gene maro?

Genele maro se potrivesc practic oricărui tip de client, însă doamnele blonde sunt cu adevărat cele mai bune candidat pentru această culoare, deoarece genele maro nu creează un contrast atât de puternic cu culoarea naturală a genelor precum extensiile negre tradiționale.

În plus, genele maro arată extrem de bine la cliente cu ochi verzi sau maro. Pentru fetele cu ochi maro, ar trebui să folosiți extensii de gene cu o nuanță cu 1-2 tonuri mai închisă decât culoarea ochilor pentru a obține un efect și mai dramatic. Și dacă clienta dvs. este roșcată, oferiți-i gene maro închis sau gene în ombre! Pentru volum, recomandăm genele Ombre Blossom!

Cea mai bună opțiune pentru generația mai în vârstă

Toți știm că genele naturale își pierd elasticitatea, devin mai subțiri și mai fragile în timp. Adesea putem vedea clienți în vârstă de peste 50 de ani cu puține gene și chiar cu unele goluri.

Atunci când un client are foarte puține gene naturale rămase, extensiile de gene negre pot face acele goluri și mai vizibile, așa că genele maro sunt o opțiune excelentă pentru clienții mai în vârstă! Pe pinklashes.ro puteți găsi toate soluțiile pentru cerințele clienților dvs.

O gamă variată de gene maro vă așteaptă pe site. Extensiile de gene Nagaraku sunt una dintre cele mai iubite branduri, așa că vă recomandăm cu tărie să le încercați!

Ce adeziv pentru gene să folosim cu genele maro?

Pentru a obține cel mai natural efect, recomandăm utilizarea unui adeziv pentru gene transparent. Nu conține pigment negru, astfel încât adezivul va fi invizibil pe genele maro ale clientului!

De asemenea, recomandăm utilizarea unui adeziv transparent atunci când lucrați cu extensii de gene colorate sau ombre.

Adezivul Pinky este o opțiune excelentă.

Recomandări de machiaj pentru clienții cu extensii de gene maro

Dacă doriți ca clienta dvs. să se bucure pe deplin de setul ei frumos de gene maro, oferiți-i câteva sfaturi de machiaj:

• Nuanțele de farduri de pleoape aurii sau bronz arată minunat în combinație cu genele maro
• Genele maro se potrivesc perfect cu cosmeticele în nuanțe nude
• Atunci când folosiți farduri de pleoape, încercați să dați prioritate nuanțelor mate în tonuri de verde închis sau verde deschis, asemănătoare cu piatra malachit (așa cum se vede în imaginea din stânga)
• Dacă doriți să creați un aspect mai natural, utilizați nuanțe de bej sau maro

Sperăm că sfaturile noastre v-au fost de ajutor și că veți avea un set de gene maro în salonul dvs. pentru a impresiona clienții!

    Lasa un comentariu

    Inregistrare

    Completeaza datele pentru noul cont