AUTENTIFICARE IN CONT

Ce efecte se poarta toamna aceasta?

Ce efecte se poarta toamna aceasta?

Daca ai ajuns aici, cel mai probabil, cauti inspiratie pentru urmatoarele look-uri pe care clientele tale sa le poarte cu mandrie oriunde.

Cu toamna la usa, tot ce putem noi sa iti spunem este ca in acest sezon se poarta genele indraznete, colorate, privirile de felina, in special curburile M si L.

Ce le recomandam clientelor atunci cand vor sa iasa din tipare?

eye1.pngAcum, sa le luam pe rand. Cand vine vorba despre gene indraznete, noi ne gandim la un singur lucru: CULORI. Cat mai aprinse, mai vii, iar toamna in ochii nostri poate fi exemplificata printr-o cutie de gene su-per-be, si anume genele multicolore

Aceste extensii de gene sunt o modalitate unica de a face ochii clientelor sa fie mai luminosi si mai atractivi.

In plus, se potrivesc de minune cu ochii verzi. Nu-i asa?





Dar ce facem daca avem cliente care spun NU genelor colorate, dar totusi isi doresc o pata de culoare? 

eye2.jpgEste important sa menținem un echilibru cromatic și, în același timp, și un contrast subtile care sa creeze look-uri elegante de toamna.

Putin orange nu a omorat niciodata pe nimeni, daaar, sigur, a atras muulte priviri. 

Aceste extensii de gene le poti gasi chiar aici. Se potrivesc cu orice culoare de par, ba chiar o completeaza foarte bine.

Asa cum am spus si mai sus, toamna aceasta se poarta curburile speciale, M si L, cu care putem crea efecte dramatice.


eye3.jpgUnul dintre aceste efecte poarta denumirea de Wispy si se bazeaza pe lungimi abundente si pufoase. Le caracterizam mai mult prin variatia naturala a lungimii genelor. Unele persoane le numesc si gene Kim K., deoarece vedeta de beauty a popularizat acest stil, care inca ramane se mentine in topul celor mai purtate gene.

Poti face acest look cu extensiile noastre tip raze. O cutie are in jur de 160 gene si poate fi folosita pentru aproximativ 15 cliente. Pssst, sunt la reducere!

Bineinteles, tendinte sau nu…tehnicianul trebuie sa ia in considerare si forma ochiului dar si curbura genelor naturale. Mai clar spus, chiar daca este “la moda”, nu putem aplica un anumit efect daca clientei nu i se potriveste. In plus, trebuie sa ne mai orientam si dupa stilul clientelor, unele isi doresc look-uri mai cuminti, iar altele mai excentrice. Undeva la mijloc intre cuminte si excentric se afla genele maro. Nu ies foarte tare in evidenta, insa look-ul final este de senzatie. 

eye4.jpgUn lucru este sigur. Genele maro sunt potrivite pentru persoanele cu tenul deschis sau normal care sunt retinute de frica de a incerca ceva NOU.

Daca si tu vrei sa creezi un astfel de look iti recomandam genele de la IBeauty in curbura L sau M. 

Daca iti doresti curburile C sau D, avem o super-oferta la genele Butterfly (care seamana foarte mult cu genele Nagaraku). Le gasesti pe website cu doar 10 ron. 

Tu ce parere ai? Care din cele 4 look-uri ti-au atras atentia si pe care le-ai recomanda clientelor tale?

    Lasa un comentariu

    Inregistrare

    Completeaza datele pentru noul cont