AUTENTIFICARE IN CONT

Despre Monika Orzelowska - Viata | Business

Despre Monika Orzelowska - Viata | Business

monica-orzelowska-1.jpg?1650026567610 monica-orzelowska-2.jpg?1650026592466 monica-orzelowska-3.jpg?1650026612310 monica-orzelowska-4.jpg?1650026629788 monica-orzelowska-5.jpg?1650026640430

Monika Orzelowska

despre | viata | business

Monika Orzelowska este o tanara antreprenoare din Polonia care desi avea toate motivele sa se dea batuta nu a cedat si astfel a ajuns sa fie cel mai mare distribuitor de extensii gene si accesorii din Romania. In acest articol veti afla cate ceva despre viata ei, cu bune si cu rele. cum a schimbat 3 tari pana sa ajunga pe buzele multor make-up si eyelash artisiti si ce ii place si cum se automotiveaza sa mearga mai departe. Ne bucuram ca esti aici sa afli despre cea care a ajutat foarte multe femei sa se ridice in domeniul extensiilor de gene, sa devina independente si sa-si faca singure banii.

Tot ce fac, fac din intuitie si prefer sa am regrete ca am facut ceva, decat sa traiesc cu regretul ca nu am avut curajul sa fac acel lucru.



Monika

Data nasterii: 12 mai 1987 Locul nasterii: Polonia Varsta: 34 ani Inaltime: 166 cm Par natural: blond deschis Starea: depinde de zi si de oamenii cu care interactioneza. Fire artistica care vede arta, simte cat e de frumoasa si poate crea la randul ei.

Incepe ziua cu cafea sau doar atunci cand poate fi eficienta. Mentine relatii bune cu oamenii si evita cearta pe cat posibil, dar daca ajunge acolo e razboi. Cel mai probabil persoana implicata nu va realiza la inceput. Ii place confortul si de multe ori spune ca pentru asta munceste

Apreciaza singuratatea mai mult decat contactul cu oamenii nepotriviti. Foarte stabila, iubeste linistea si e foarte directa. Monika se poate acomoda rapid la un mediu nou, aceasta flexibilitate fiind una din calitatile caracterului care au facut posibil businessul Orzelowska Beauty Este o persoana optimista care vede peste tot oportunitati, foarte expusa la compromisuri deoarece de cele mai multe ori lasa de la ea ca sa fie bine tuturor. Munceste mult, pentru ca doreste sa nu iroseasca timpul si incearca sa dea sens fiecarui moment liber in cel mai bun mod posibil. Pentru Monika este foarte important sa isi depaseasca limitele, se autoverifica permanent si de aici succesul pe plan financiar, chiar daca telul nu e banul.

Daca ceva te costa linistea, e prea scump.



Cand nu lucreaza

Cand are timp liber, Monika citeste carti de dezvoltare personala si planuieste implementarea lor. Nu ii place sportul care se face la sala, pe bicicleta sau alte sporturi ce necesita effort si disciplina. Ca sport preferat ii place: Calaria, pentru ca odata pe cal, esti obligat cumva sa participi. Nu mai ai nevoie decat de pozitie corecta si muschi sa te tii bine. Snowboardul pentru ca placa merge singura asa ca ai face bine sa folosesti corpul, muschii sa mergi mai departe. Drumetiile pe munte Ar fi culmea sa te intorci odata plecat cu grupul, deci cumva iarasi esti obligat sa depui effort si sa continui ce ti-ai propus. Acestea sunt sporturile pe care le practica, fortat mai mult, pentru ca nu are suficienta vointa spune ea, desi conduce mai multe businessuri si e si mama.



Un minus

Uneori fac ceva ce nu trebuie sa fac doar ca sa nu stau degeaba. Pot face lucruri pe care le-as putea delega de exemplu. Nu imi place sa stau pe loc si sa nu fac ceva, dar uneori nu prioritizez foarte bine lucrurile. Vi se pare cunoscut?



amintiri din trecut

Monika a trait impreuna cu familia ei, la tara, cam la 100 km de Varsovia. A fost nevoita sa se mute de multe ori. Schimba casa, schimba scoala si acest lucru a fost foarte neplacut, dar Monika s-a adaptat la noul normal si cand a ramas mama ei singura cu 3 copii a trebuit sa se maturizeze mai repede decat celalate fete si sa preia din indatoririle familiale. Primii bani i-a facut la 13 ani din culesul de affine, ciuperci si aronia si a continuat sa munceasca la sat pana la 18 ani. Stie sa mearga cu tractorul si sa faca orice munca legata de pamant. Disciplina si munca grea a invatat-o de la tatal ei. Era cea mai mare dintre surori. Mama ei nu a avut cum sa o ajute cu haine si carti. Monika a fost nevoita sa munceasca pentru ca in septembrie, cand incepea scoala, sa poata avea caiete si carti la fel ca restul copiilor. Astfel a invatat ce inseamna munca grea, care e importanta banului si cat de bine trebuie cheltuit. Cand a implinit 18 ani a inceput sa mearga la postliceal, profil administrativ, dar si cosmetica pe care nu a reusit sa o termine din cauza unor probleme organizatorice ale scolii.



Primul job

La 18 ani s-a angajat intr-un supermarket unde vindea carne. Isi aminteste ca avea o sefa care era vesnic nemultimita si ca nu o aprecia niciodata, oricate eforturi ar fi facut. O perioada s-a gandit daca ea e vinovata sau sefa ei, care parea ca nu va fi niciodata multumita. Dupa finalizarea contractului a refuzat sa mai lucreze acolo, magazinul ramanand fara vanzator o perioada. Atunci a realizat cat de importanta e relatia dintre sef si angajat.



O noua aventura

Dupa acest episod Monika s-a angajat la o fabrica unde a pus cd-uri in cutii, o munca plictisitoare asa ca a decis sa plece in Elvetia. Aici a trebuit sa vorbeasca germana pe care o invatase in scoala si pe care acum a uitat-o intre timp pentru ca nu a practicat, la fel si rusa. Poate intelege si rusa si germana, dar de vorbit cu siguranta a uitat. Practica ajuta!



Dominium Pizza Kfc McDonalds

Da, da, Monika Orzelowska a lucrat la McDonalds 4 ani! Acolo a avut toate functiile posibile intr-un restaurant, de la cea care scotea burgerii, la team leader si sef de restaurant. Dupa cum spuneam Monika a muncit foarte mult. Dupa jobul pe care il avea ziua, mai ramanea restul timpului neocupat corespunzator, astfel in fiecare vineri si sambata a lucrat intr-un club. Acolo a putut sa aiba o relaxare in munca. A cunoscut multi oameni, s-a distrat. Banii de la McDonalds si de la club erau buni. Pozitia buna la McDonalds i-a dat sansa sa isi poata face un credit si asfel a cumparat un teren pentru recreiere in Varsovia. Lucrurile nu au stat prea mult asa si a inceput din nou cautarile pentru o noua munca care sa ii aduca mai multa satisfactie si bani, dar nu a gasit, asa ca a ales tara unde clima e mai blanda si turistii fericiti, Astfel s-a mutat in Cipru.

In Cipru a urmat o serie de cursuri de specializare pe extensiile de gene si unghii, unde a castigat multe premii. Dupa aproape 2 ani s-a mutat in Austria unde mentalitatea era total diferita. Fiind greu pentru ea a decis sa faca un grup de suport pentru expatii polonezi. Se intampla in 2013, iar acum e cel mai mare din austria, ajutand sute de mii de oameni.



O noua aventura

Dupa acest episod Monika s-a angajat la o fabrica unde a pus cd-uri in cutii, o munca plictisitoare asa ca a decis sa plece in Elvetia. Aici a trebuit sa vorbeasca germana pe care o invatase in scoala si pe care acum a uitat-o intre timp pentru ca nu a practicat, la fel si rusa. Poate intelege si rusa si germana, dar de vorbit cu siguranta a uitat. Practica ajuta!



O noua viata in romania

S-a intamplat ceva neplacut, dar in acelasi timp nu imi imaginez sa fi fost altfel. Noi initial am venit in Romania doar pentru 5 luni. Nu planuisem sa raman aici, cu atat mai putin fara sotul meu de care m-am despartit la scurt timp dupa ce am ajuns in Romania. El a plecat si noi am ramas, eu si Victor copilul nostru de 1 an.

A ramas, pentru ca am primit un job foarte bun intr-o corporatie, pe care in alte tari nu l-ar fi primit. Apoi s-a obisnuit cu mentalitatea romaneasca, a invatat romana ascultand radio si intreband oamenii cum se zice ceva. In prezent Monica stie engleza, poloneza si romana.



Cum a intrat in business-ul cu extensii de gene

Lucrand in corporatie si-a dat seama repede ca nu poate lucra si intretine un copil de 1 an in acelasi timp. Din aceasta cauza a cautat sa munceasca mai mult pe langa job sa aiba bani pentru bona. Isi dorea sa lucreze doar pentru ea. A aplicat extensii de gene in garsoniera sa din Parcul Sebastian, Bucuresti.



Se intampla in 2014

Chiar daca nu stia limba romana, a pus un anunt ca pune extensii de gene si destul de repede a inceput sa aiba foarte multe cliente. La inceput nu stia daca clientele vin pentru ca este din alta tara sau pentru ca pune gene foarte bine. Totul se intampla foarte repede. Folosea tehnici nemaifolosite in Romania, a avut preturile mult mai mici pentru ca produsele pe care le folosea erau din Polonia si erau de cateva ori mai ieftine decat in Romania. La presiunea clientelor, Monika a inceput sa predea cursuri despre cum se aplica genele. La inceput nu foarte professional, dar o faceam mai mult de dragul clientelor care o rugau constant. Isi aduce aminte cand a facut prima comanda mai mare de gene din banii obtinuti din aplicari.

Si-a promis ca daca va castiga 7000 de lei/luna din gene atunci isi va cumpara o geanta speciala, pe care si-o dorea foarte mult.

Era prima ei geanta de firma, de la Michael Kors Monika avea cam 120 de cliente pe luna, iar cursantele ei cam tot asa. Nevoia de produse crestea, dar in Romania extensiile de gene si accesoriile erau foarte scumpe, doar 3 firme vindeau. Pentru a face economie si-a adus la inceput pentru ea produse din Polonia, dar si din Korea.



Prima comanda

A inceput sa comande pentru ea si cursantele ei, insa nu a avut noroc pentru ca extensiile au venit total altceva si pensetele calitate foarte proasta. Monika, insa, nu s-a oprit si a inceput sa investeasca in alte produse pana a gasit furnizori buni. Prima firma a Monikai a cumparat-o de la un roman si din pacate a avut probleme in contabilitate si era platitoare de TVA. A avut o contabila care cerea constant favoruri si uite asa firma a murit. A decis sa deschida firma in Polonia, iar o perioada Orzelowska Beauty asa a functionat. De atunci, Monika a deschis 5 firme in 3 tari inclusiv in Romania.



Prima comanda

A inceput sa comande pentru ea si cursantele ei, insa nu a avut noroc pentru ca extensiile au venit total altceva si pensetele calitate foarte proasta. Monika, insa, nu s-a oprit si a inceput sa investeasca in alte produse pana a gasit furnizori buni. Prima firma a Monikai a cumparat-o de la un roman si din pacate a avut probleme in contabilitate si era platitoare de TVA. A avut o contabila care cerea constant favoruri si uite asa firma a murit. A decis sa deschida firma in Polonia, iar o perioada Orzelowska Beauty asa a functionat. De atunci, Monika a deschis 5 firme in 3 tari inclusiv in Romania.



Dupa 2 ani a luat fiinta Orzelowska beauty in Romania

De la aplicari la YOUTUBE Monika Orzelowska devenit youtuber datorita fetelor care voiau sa faca cursuri cu ea si din placerea de a face video-uri educationale care sa ajute. Astfel a dat informatiile pe gratis, pe youtube, in limba romana pe care abia o invatase mixata cu engleza. Asa a devenit remarcata si cautata. De atunci a predat foarte multe cursuri in care a ridicat femeile in domeniul extensiilor de gene, sa devina independete, sa isi faca singure banii. Ajutorul Monikai a fost mereu acolo. Multe persoane au zis ca Monika are un sarm care face sa fie placut timpul petrecut cu ea si ca zambeste frumos si deschis. Nu a pacalit niciodata o clienta, a oferit calitate si clientul a primit mai mult decat s-ar fi asteptat sa primeasca de cate ori s-a putut. Monika a inceput sa aduca produsele de extensii gene cele mai potrivite pentru genul acesta de activitate si mai mult a inceput sa creeze produse noi care apoi au fost date catre fabricile producatoare. Clientele au mers pe incredere mereu pentru ca nu au fost dezamagite niciodata

Depasirea asteptarilor cred ca este cel mai important lucru care a fost remarcat la inceputul afacerii in Romania.

In prezent Monika Orzelowska este cel mai mare distribuitor de extensii gene si accesorii din Romania.



Orzelowska beauty, doar inceputul?

Monika stie ca un business nu e niciodata suficient asa ca a facut si cursuri pentru cosmetica.

Monika scoata riduri, tatuaje (100%), fixeaza pielea si rezolva cicatrici, toate cu contract de garantie. Stie sa faca mai mult par prin trio pigmentare (tatuaj pe scalp), dar si tratamente care dau rezultate bune. Monika stie cat de important e contactul cu clientii, pentru ca asta ii aduce bucurie si revederile ii dau putere sa mearga mai departe. Asa ca nu ezitati sa dati un like pe facebook cand va place ceva. Va aprecia!

Timpul ne va arata ce va mai face Monika!

Pana atunci intrati pe www.pinklashes.ro si alegeti din cea mai mare varietate de extensii gene si accesorii din Romania. Spor la treaba, fetelor!



    Lasa un comentariu

    Inregistrare

    Completeaza datele pentru noul cont