AUTENTIFICARE IN CONT

Colaborari, Afilieri

De ce să deveniți BRAND AMBASADOR afiliat Pink Lashes?

Produse Excepționale: Descoperiți cea mai mare gamă de produse pe piața de extensii de gene de cea mai înaltă calitate, create pentru a sublinia și a evidenția frumusețea naturală a fiecărei femei.

Comisioane Atractive: Beneficiați de comisioane generoase pentru fiecare vânzare generată prin intermediul link-urilor de afiliere. 10% (fără Tva) mereu pentru tine. Imediat după plasare, clientul îți va genera venit sub formă de vouchere cu fiecare comandă, timp de 1 an.

Cum funcționează?

1. Creează cont : Dacă nu ai deja un cont pe pinklashes.ro, trebuie să iți faci unul, durează mai puțin de 1 minut, click aici.

2. Înregistrare: Completezi formularul nostru simplu de înregistrare pentru a deveni membru al programului de afiliere Pink Lashes.

3. Obținerea Link-urilor: După aprobare, găsești link-ul personalizat în contul tău AICI. Acest link îl dai potențialilor clienți; dacă nu vei da acest link personalizat care conține codul tău, nu vei încasa cei 10%.

4. Generarea Veniturilor: Promovează produsele Pink Lashes pe platformele de social media și câștigi 10% (fără Tva) sub formă de voucher pentru fiecare achiziție realizată prin intermediul link-urilor afiliate.

5. Monitorizare și Plăți: Urmărește performanța ta în timp real, direct din contul de client. Vei vedea ce clienți au plasat comenzi, în ce data, de ce valoare și cât la sută ai câștigat tu. De asemenea, vei vedea și care este totalul câștigat din toate comenzile clienților.

6. Payout: În momentul în care dorești să scoți banii, apeși butonul de ridicare. Noi verificăm dacă toate comenzile sunt făcute de clienți reali, clienți noi, și dacă toate comenzile au ajuns la destinatar. Primești accept prin email și vei fi contactată pentru a confirma că dorești banii, prin voucher, cu care poți achiziționa produse de pe site.

Începeți astăzi! Alăturați-vă programului nostru de afiliere și împărtășiți pasiunea pentru frumusețea genelor false Pink Lashes cu publicul dvs. Obțineți beneficii exclusiviste și construiți o colaborare de succes cu Pink Lashes. Înregistrați-vă acum și transformați fiecare click într-o experiență de o frumusețe unică! Pentru orice întrebări sau asistență, nu ezitați să ne contactați pe Whatsapp.

Termeni și condiții:

1. Programul de afiliere este valabil în timp de 1 an din momentul înregistrării.

2. Primești 10% (fără Tva) din fiecare comandă a clienților care sunt sub contul tău.

3. Clienții care rămân sub contul tău timp de 1 an sunt clienți care au înregistrat cel puțin o comandă intrând pe site de pe link-ul tău personalizat pe care îl găsești în contul tău de afiliere.

4. Programul este destinat tuturor, inclusiv celor care doresc să devină BRAND AMBASADOR PINK LASHES, care vor să câștige bani sub formă de vouchere prin recomandarea produselor pentru extensii gene.

5. Programul de afiliere este destinat potențialilor CLIENTI NOI, adică acest program se aplică doar la persoanele care nu au făcut niciodată comandă pe site și nu sunt înregistrați pe site.

6. În cazul în care contul deja a existat, sau a fost creat cont fals de către client, nu o să luăm în considerare comenzi de genul.

7. Toate comenzile vor fi verificate dacă sunt făcute de către clienți noi, înainte de Payout.

8. Clientul nou: este un client care nu are datele înregistrate în baza noastră de date, pe site-ul www.pinklashes.ro, numele nou, adresa nouă, număr de telefon nou.

9. Toate comenzile clienților care sunt sub contul tău sunt vizibile pe platformă când intri în contul tău în categoria de Afiliere.

10. Oricând poți cere Payout, adică primirea banilor colectați, sub formă de voucher, pe care îl folosești dacă dorești să ai o Comandă pe site (voucherul e vizibil automat la checkout).

11. Chiar dacă nu mai activezi și clienții tăi din baza de date de pe platformă tot fac comenzi la noi, tu primești comision de fiecare dată! Ține minte că ei vor fi întotdeauna clienții tăi! Nu uita să dai link-ul corect cu codul tău. Dacă recomanzi pur și simplu site-ul, fără codul ascuns din link, clientul nu va fi sub contul tău!

Ce îți recomandăm noi pentru a-ți crește vânzările?

• Să ai o imagine respectabilă în mediul online
• Să ai urmăritori activi pe rețelele sociale (Instagram. Facebook, Tik Tok)
• Conținutul pe care o să îl faci să fie în direcția pe care o are brandul Pink Lashes (livrări internaționale, toate produsele pentru gene în același loc, transparență, produse premium etc)
• Să incluzi în Instagram și Facebook bio – PARTENER/COLABORATOR Pink Lashes
• Să incluzi în postări hashtag-urile noastre
• Să fii o voce în industria genelor, încurajând și promovând brandul nostru exemplu: să intri pe grupurile din domeniul extensiilor de gene și să recomanzi cu atenție produsele noastre ( după ce înveți produsele și pentru ce se folosesc)
• Să îți construiești o comunitate a pasionaților de gene pe care să o ții la curent și să o informezi despre produsele și activitatea noastră (prin shares, reposts, updates)
• Să ții o legătură strânsă cu noi și cu tot ceea ce se întâmplă la Pink Lashes
• Te poți folosi de toate materialele noastre promoționale, postări, stories, bannere

Vei face parte dintr-o comunitate unită și puternică, în care toți iubitorii de gene se sprijină reciproc, schimbă păreri, sfaturi și impresii despre extensiile de gene și nu numai! Pentru orice fel de întrebări sau propuneri, îți stăm la dispoziție pe Whatsapp: CLICK AICI.

Vă mulțumim că ați ales Pink Lashes!

Inregistrare

Completeaza datele pentru noul cont