Pinky Glue 1-2 sec, adeziv transparent 5ml
   Pinky Glue 1-2 sec, adeziv transparent 5ml
   Pinky Glue 1-2 sec, adeziv transparent 5ml
   Pinky Glue 1-2 sec, adeziv transparent 5ml
   Pinky Glue 1-2 sec, adeziv transparent 5ml
   Pinky Glue 1-2 sec, adeziv transparent 5ml Pinky Glue 1-2 sec, adeziv transparent 5ml Pinky Glue 1-2 sec, adeziv transparent 5ml

   Pinky Glue 1-2 sec, adeziv transparent 5ml

   59,90 lei
   Cantitate
   Adaugă la favorite
   46 disponibile
   help_outlineCere detalii
   Pinky Glue 1-2 sec, adeziv transparent 5ml

   Pinky Glue 1-2 sec, adeziv transparent 5ml

   Total Evaluare Total Evaluare

   0 1 2 3 4
   0/5 - 0 reviews

     Adauga recenzie Vezi recenzii Vezi recenzii
   45842

   Retentie: 60-90 zile
   Temperatura : 18-35 °C
   Umiditate: 30-45%
   Perfect pentru toate tipurile de gene sau tehnici.
   Valabilitate dupa deschidere: 30 zile
   Valabilitate nedeschis: 1 an de la data fabricarii
   Data fabricarii: 27.05.2023

   Adezivul este puternic, iar emisiile de vapori sunt relativ normale.
   Dacă o sa va pară că emisiile de vapori sunt prea puternice, va recomandăm să cumpărați Gel Antialergic, pe care să îl puneți deschis pe lângă biluțe de adeziv pentru a absorbii toate emisiile.


   Adezivul Pinky este un adeziv transparent cu nuanță roz, care nu se vede absolut deloc pe genele aplicate, nuanța este efectul special pentru a se vedea lipiciul pe piatra jad sau pe o suprafață albă;) da! asta e motivul. 

   Adezivii transparenti sunt foarte rezistenti, nu au pigment negru și de asta sa lipesc mai flexibil, și nu se detașează așa de repede fiindca pigmentul nu se transforma in pudra dupa cateva saptamani. Este recomandat la genele colorate, maro dar și la negre când dorești ca lucrarea ta sa fie foarte curata și dacă dorești sa vezi cum lipești genele false pe gene naturale, da! aici nu se ascund greșeli cum se ascund între gene cu pigment negru. Se vede foarte clar dacă ai baza lipita bine, dacă ai gene false conectate pe picior la volum și dacă cumva ai lipit sau nu cu X, adică nu pe toată suprafața genei false, care e aproximativ de 3 mm. 

   Uscarea este potrivită lucrărilor de vara când avem temperatura mai ridicată sau avem aer conditionat pornit, atunci 2 secunde se transforma în o secunda sau și mai rapid. Adică atât cât iti trebuie ție. Toți is doresc uscare reala de o secunda, nu e așa?

   Pentru iarna viteza lui de 2 secunde poate sa fie prea lenta, depinde la ce nivel ești, dacă esti începător (încă nu ai făcut 100 cliente) atunci este perfect pentru tine și iarna. 

   Folosind Super Bonder Ibeauty ,Ibeauty V2, sau Coco Bonder putem mari viteza de uscarea  lipiciului cu 1, 2 sau 3 secunde. Sigur o sa fie de ajutor iarna, pentru ca atunci avem umiditate scăzută și este cazul sa acceleram uscarea adezivului. Indiferent ce Super Bonder cumperi, in continuare poți controla viteza lipiciului, dacă pui bonder o data la jumatate de ora o sa ai o viteza d uscare constanta, poți sa pui doar atunci când iti dai seama ca adezivul este mai lent, atunci pui încă o data bonder pe genele false la baza. 

   Scopul este sa ai viteza de uscare de care ai nevoie, și sa știi cum sa controlezi acesta viteza. 

   45842
   46 Produse

   Referinte specifice

   Recenzii Recenzii (0)

   Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

   Produse din aceeasi categorie

   Inregistrare

   Completeaza datele pentru noul cont