AUTENTIFICARE IN CONT

Cum sa aplici extensiile de gene pentru un look natural? Ghid complet

Cum sa aplici extensiile de gene pentru un look natural? Ghid complet

Extensiile de gene sunt disponibile in diverse volume, lungimi, curburi, culori si materiale, ceea ce poate fi usor debusolant pentru clientele care opteaza pentru prima data pentru aceasta metoda de infrumusetare. Rolul tau ca profesionist este sa ghidezi clientele in selectarea celor mai potrivite extensii de gene, in concordanta cu dorintele lor.

De exemplu, daca sunt fete care solicita un look natural atunci cand vin la programare, atunci urmeaza sfaturile din ghidul de astazi despre alegerea genelor ideale!

Alege extensiile de gene in armonie cu fizionomia clientei

Alegerea extensiilor de gene in armonie cu fizionomia clientei este un pas esential pentru un rezultat mai discret. Forma si dimensiunea ochilor pot influenta in mod semnificativ alegerea extensiilor de gene

De exemplu, ochii mici sunt complimentati de extensiile mai scurte si mai dese, care pot aduce un echilibru vizual. Asigura-te ca ai, insa, la indemana extensii de diferite lungimi, deoarece genele naturale variaza ca marime de-a lungul liniei apei, tocmai pentru ca se afla in diferite faze de crestere.

Ghid complet pentru aplicarea extensiilor de gene

Astfel, atunci cand creezi harta genelor, vei avea nevoie de extensii mai scurte in colturile interne ale ochilor si din ce in ce mai lungi spre coada.

Dincolo de lungime, stilul genelor va juca un rol de baza in crearea unui aspect cat mai natural. Pentru clientele care doresc un astfel de look foloseste extensii de gene clasice, individuale, aplicate fir cu fir. Astfel, acestea reprezinta alegerea perfecta chiar si pentru doamnele si domnisoarele care poarta ochelari sau lentile de contact, fiind mai confortabil de purtat. Recomandarea noastra sunt extensiile de gene Yassine, super soft si elastice, din material foarte moale, care nu se simte la ochi.

Legat de curburi, extensiile de gene care au curbura B sunt cele mai naturale, recomandarea noastra este sa fie aplicate pana la maxim jumatatea ochiului, iar dupa aceea sa avem continuitate cu o curbura mai curbata, adica C si sa finalizam cu CC.

Efectul se potriveste cel mai bine la pleoapele care au genele naturale drepte, dat fiind faptul ca acesta ofera un usor efect delifting. Pentru clientele cu pleoapa cazuta recomandam aplicarea extensiilor de gene putin mai lungi de la 8 pana la 13mm, finalizand lucrarea cu cateva fire de 2mm mai scurte, pentru a evita efectul de colt exterior mai scurt.

Opteaza pentru extensii de gene maro

Alti factori importanti in alegerea extensiilor de gene sunt culoarea si nuanta pielii, care pot influenta modul in care extensiile sunt percepute. Prin urmare, extensiile de gene negre sunt de obicei mai potrivite pentru persoanele cu pielea mai inchisa la culoare; in schimb, cele maro sau negru deschis se potrivesc mai bine tonurilor de piele mai deschise, fiind o solutie excelenta pentru a obtine un aspect natural, mai ales pentru femeile cu parul blond sau saten.

Extensiile de gene maro, produse pe care le poti achizitiona si de pe site-ul nostru, sunt potrivite pentru persoanele cu ochi albastri, verzi sau caprui, deoarece maroul intensifica aceste culori si ofera adancime privirii. De asemenea, ele sunt mai putin evidente, ceea ce le face o optiune buna pentru clientele care doresc sa-si intensifice privirea intr-o maniera delicata, reprezentand o varianta populara inclusiv in randul doamnelor mai in varsta.

Exista o varietate de nuante de maro disponibile, de la cele mai deschise la cele mai inchise.

Urmatorul trend din 2024-2025 lansat de Monika va fi, cu siguranta, despre genele maro. 4 nuante de maro combinate intr-o singura lucrare, pentru toate persoanele care vor sa aiba un look original, dar totusi natural.

Citeste si: Cand aplicam extensii de gene maro?

Mergi pe tehnica aplicarii fir cu fir

Daca o clienta iti solicita un look natural, atunci este clar ca trebuie sa optezi pentru tehnica aplicarii de extensii de gene fir cu fir. Procesul implica precizie si rabdare, dar rezultatele sunt cu adevarat remarcabile. Aceasta procedura de lucru presupune fie lipirea unui singur fir de extensie (1D), fie a doua fire (2D) pe fiecare geana naturala. Este un proces minutios, care poate dura pana la doua-trei ore, in functie de numarul de gene naturale si de cantitatea de extensii dorita. Cu toate acestea, rezultatele sunt cele mai naturale si durabile, deoarece extensiile se comporta exact ca genele naturale, crescand si cazand in acelasi ritm.

Avantajele utilizarii tehnicii de aplicare fir cu fir sunt numeroase. De asemenea, ele au un aspect mai discret. Acestea ofera o varietate de optiuni in ceea ce priveste lungimea si grosimea, permitand personalizarea look-ului in functie de preferintele fiecarei cliente.

Alegerea extensiilor de gene nu este doar o chestiune de gust, ci si o stiinta in sine, care necesita cunoasterea diverselor aspecte ale fizionomiei clientei, de la forma ochilor si culoarea pielii, pana la stilul de viata si preferintele personale. Poti comanda extensiile de gene de care ai nevoie, precum si alte accesorii si materiale necesare in meseria de lash artist de pe pinklashes.ro! Iti oferim o varietate de produse, la preturi accesibile, pentru orice buzunar, astfel incat munca ta sa fie mai usoara si mai profitabila.

    Lasa un comentariu

    Inregistrare

    Completeaza datele pentru noul cont