AUTENTIFICARE IN CONT

Top 5 cei mai buni adezivi pentru extensii de gene in 2024

Top 5 cei mai buni adezivi pentru extensii de gene in 2024

Te gandesti sa-ti valorifici pasiunea pentru frumusete si sa o transformi intr-o profesie? Anul acesta este momentul potrivit sa ai curajul de a face ceea ce iti place! Daca esti la inceput de drum in meseria de lash artist sau daca esti deja tehnician de gene de ceva vreme dar vrei sa iti perfectionezi lucrarile, trebuie sa stii care sunt cei mai buni adezivi de gene in 2024. Iata cele 5 produse de top pe care merita sa le incerci si pe care le regasesti in oferta noastra!

1. Adezivii din gama Winter

Adezivii din gama Winter sunt cunoscuti pe piata pentru caracteristicile lor superioare. Acestia sunt adezivi de tip cianoacrilat, cu o durata de uscare rapida, in jur de 1-2 secunde. Puterea lor de adeziune este foarte ridicata, asigurand o legatura durabila si rezistenta. Unul dintre aspectele remarcabile ale acestor adezivi este cuplarea rapida la umiditate scazuta, ceea ce ii face ideali pentru utilizarea in conditii dificile.

Utilizarea adezivilor din gama Winter aduce o serie de avantaje. In primul rand, rezistenta lor la temperaturi scazute este remarcabila, ceea ce ii face ideali pentru utilizare in sezonul rece. In al doilea rand, aplicarea acestora este usoara si nu necesita echipamente speciale sau tehnica avansata. Nu in ultimul rand, fata de alte produse similare de pe piata, adezivii din gama Winter se disting prin raportul calitate-pret avantajos.

Pe site-ul nostru exista 4 sortimente din gama WINTER de adezivi pentru extensii de gene de iarna, respectiv:

Beginner, dupa cum sugereaza si denumirea produsului este alegerea perfecta pentru tehnicienii incepatori, are un timp de uscare de 2 secunde si se poate utiliza indiferent de volumul genelor folosite, dar cel mai recomandat este pentru volumul pana la 3D sau cu gene pre-made.

Standard, cu uscare intr-o secunda, ideal pentru mediile de lucru cu umiditate sub 55%;

Pro, cu uscare în 0.5 secunde, varianta pe care o poti selecta daca lucrezi intr-un mediu cu umiditate de maxim 40-45% si cu volume mari (3D-6D).

Express, cu uscare în 0.3 secunde, optiunea preferata a tehnicienilor profesionisti, care lucreaza rapid si cu volume foarte mari (de la 4D in sus), pe care le creeaza singuri, direct pe banda sau in mana;

Alege-ti produsele necesare pentru nevoile tale, iar daca ai nevoie de suport in selectarea acestora nu ezita sa ne soliciti consilierea! Tine minte ca in momentul in care umditatea este mai mica decat 50% si faci volum mare ai nevoie de un adeziv cu o uscare mai rapida. Daca folosesti volum mic sau gene pre-made mai bine folosesti un adeziv cu o uscare mai lenta.

2. Adezivii iBeauty

iBeauty este un brand de renume in industria produselor cosmetice, cu un istoric solid si o reputatie de incredere printre profesionistii din domeniu. Intemeiat cu scopul de a oferi produse de inalta calitate ce imbina inovatia cu eficienta, iBeauty a reusit sa se impuna pe piata datorita gamelor sale de adezivi si de extensii de gene premium. Adezivii produsi sub umbrela acestei marci sunt cunoscuti pentru proprietatile lor superioare si pentru calitatea pe care o ofera.

Gama de adezivi iBeauty este diversa si atent conceputa pentru a se adapta nevoilor variate ale tehnicienilor. Unul dintre produsele populare ale brandului, care se regaseste si pe pinklashes.ro este lipiciul de gene Ultra Bonding Universal, cu uscare in 2-3 secunde, care asigura o aderenta excelenta si o durabilitate pe termen lung (4-6 saptamani). Acesta este unul dintre cei mai maleabili adezivi de pe piata, fiind potriviti pentru utilizare atat iarna, cat si vara, asigurand un timp optim de uscare in diferite conditii de umiditate.
Adezivi iBeauty

3. Adezivii Royal Care din gama iBeauty

Adezivii Royal Care Sensitive se disting pe piata produselor cosmetice prin caracteristicile lor unice. Acestia sunt compusi din ingrediente hipoalergenice, facandu-i ideali pentru clientele care se confrunta cu diferite sensibilitati, cum ar fi alergiile sau ochii rosii. Totodata, poti opta pentru astfel de produse si atunci cand tu, ca tehnician incepator, nu ai inca dexteritatea necesara pentru a controla presiunea pe penseta, iar miscarile tale favorizeaza deschiderea ochilor clientei.

Proprietatile de aderenta ale adezivului Royal Care Sensitive sunt de asemenea remarcabile, permitand extensiilor de gene sa reziste pentru o perioada indelungata, inclusiv in cazul volumelor mari si a buchetelelor. Timpul de uscare este un alt aspect ce merita mentionat: adezivii Royal Care Sensitive se usuca in doar 2-3 secunde si are o uscare perfecta pentru incepatori. Este recomandat deoarece are un nivel scazut de vapori toxicii, vapori pe care adezivii mai rapizi ii contin.

Citeste si: Diferenta intre adezivii de gene


4. Adezivii cu uscare in 0.5 secunde

Adezivii cu uscare in 0.5 secunde reprezinta o inovatie semnificativa in domeniul extensiilor de gene. Acesti adezivi sunt formulati cu o concentratie ridicata de cianoacrilat, o substanta care se usuca extrem de rapid atunci cand este expusa la aer.

Utilizarea adezivilor cu uscare in 0.5 secunde aduce numeroase beneficii. Un avantaj evident este ca acestia ajuta la optimizarea timpului necesar aplicarii a extensiilor de gene, ceea ce este esential intr-un mediu de salon aglomerat.

Cu toate acestea, este important sa iei in considerare ca, desi adezivii cu uscare in 0.5 secunde aduc numeroase beneficii, acestia pot necesita si o indemanare mai mare din partea tehnicianului. Acesta este motivul pentru care este recomandat ca ei sa fie folositi numai de profesionistii cu experienta in industria frumusetii.

Adezivul Hyper Bond cu uscare in 0.5 secunde este disponibil pe site-ul nostru si se recomanda pentru utilizare in sezonul rece.

Adezivii rezistenti la apa si ulei pot fi utilizati in diverse aplicatii. De exemplu, acesti adezivi pot fi utilizati in saloanele de infrumusetare, unde exista un contact frecvent cu produsele pe baza de ulei. De pe site-ul nostru poti comanda adezivul Master Orzelowska rezistent la apa si ulei, care asigura o retentie a extensiilor de gene de pana la 5-8 saptamani.

Adezivi Master Glue

In concluzie, fie ca optezi pentru adezivii din gama Winter, iBeauty, cei cu uscare in 0.5 secunde sau cei rezistenti la apa si ulei, exista numeroase optiuni de top pe pinklashes.ro, in 2024. Nu uita ca, in functie de anotimp vei gasi la noi adezivi specifici sezonului (vezi gama Summer). Fiecare tip de adeziv pentru extensii de gene are avantajele sale specifice, asa ca decizia finala va depinde de preferintele si necesitatile tale individuale.

Te invitam sa explorezi gama extinsa de produse pe site-ul nostru pentru a descoperi alte informatii relevante si pentru a alege cel mai potrivit adeziv pentru tine. Te rugam sa verifici tabelul special creat pentru tine, pentru a putea vedea cu exactitate ce adeziv ti se potriveste in functie de conditiile tale de lucru. Nu uita, genele clientelor tale merita doar ce este mai bun!

    Lasa un comentariu

    Inregistrare

    Completeaza datele pentru noul cont