AUTENTIFICARE IN CONT

Diferenta intre bondere si importanta lor

Diferenta intre bondere si importanta lor

Știai că poți crește viteza de uscare a adezivului tău prin aplicarea de Super Bonder pe genele false, înainte de aplicare?

La Pink Lashes găseșți 3 tipuri de bonder: unul slab, unul mediu și unul puternic.

1. Ibeauty Super Bonder

2. Ibeauty Super Bonder V2 

3. Coco Bonder 

Cu iBeauty Super Bonder crește viteza oricărui lipici de gene cu 1 secundă, cu iBeauty Super Bonder V2 crește viteza cu 2 secunde, iar cu ajutorul Coco Bonder care este cel mai puternic, poți crește viteza lipiciului tău cu aproximativ 3 secunde.

SUPER%20BONDER.png?1677230890184


Când ai nevoie de Super Bonder?

• Când adezivul tău se usucă prea încet, nu trebuie neapărat să îl schimbi, poți crește viteza lui de uscare.

• Când ai umiditate în jur de 40% , atunci lipiciul se usucă mai greu.

Pentru%20c%C3%A2te%20cliente%20%C3%AEmi%20ajunge%20o%20sticlu%C8%9B%C4%83%20de%20Super%20Bonder.png?1677230406528

Cât de des pun bonder pe genele false?

• De fiecare dată când simți că adezivul nu se mai usucă cu viteză pe care tu o doreșți, atunci e momentul să mai pui.

20230224_095232.jpg?1677230858088

 

Ce bonder să cumpăr?

• Cel mai bun bonder este cel care nu albește lipiciul. La cele recomandate de noi, testele au demonstrat că niciunul nu se albește (am avut și bondere care au albit adezivul, însă le-am scos de la vânzare)

• Dacă nu ai experiență în folosirea unui bonder, ți-l recomandăm pe cel mai slab, adică Ibeauty Super Bonder pentru că este un produs care nu are cum să îți strice lucrarea și rezistența. Dacă o să ți se pară mai lent, poți aplică bonderul mai des.

• Dacă ai experiență, adică să aplici gene pentru aproximativ 50 cliente pe luna, fără nicio problemă, poți folosi Super Bonder mediu, adică Ibeauty Super Bonder V2

• Dacă ești foarte avansat și te înțelegi cu lipiciul foarte bine, știi toate pretențiile acestuia vara și iarna atunci îți recomandăm Coco Bonder.

De ce Bonderul cel mai rapid (accelerare până la 3 sec) Coco Bonder poate că nu este cea mai bună alegere?

• Dacă nu eșți așa de rapidă cum este Coco Super Bonder, efectul final va fi rezistența genelor de maxim o săptămâna. Dacă lipiciul tău are o uscare standard de 1 secundă si tu îl accelerezi cu o uscare de până la 3 secunde, atunci uscarea va fi imediată. În final, genele false se lipesc la genele naturale, însă lipiciul nu mai are calitate și aderența este minimă.

20230224_095040.jpg?1677230819041

 

Cum îl folosesc?

 

1. Pe genele false: Aplica cu ajutorulul unui micro brush bonderul pe extensiile de gene aflate pe banda, apoi usuci cu venitilatorul si poti incepe sa aplici in mod normal.


2. Pe genele naturale dupa aplicare: aplicat cu ajutorul pipetei, la sfarsitul procedurii, in zona de atasare, finalizeaza acest proces de bonding, de lipire, astfel sigileaza lucrarea ta si scade riscul de alergii cu 90% pentru ca lipiciul nu mai elimina vapori( se intareste)

Vaporii adezivilor sunt factorul principal ce irită ochii. Super bonderul este o soluție ce încapsulează aceșți vapori toxici și fixează adezivul mult mai bine. Ca și rezultat iritatiile dispar și retenția adezivului este prelungită cu 30%, deoarece clienta ce are alergii, nu o să mai aibă senzații de mâncărime a ochilor sau lacrimare excesivă.

In functie de anotimp si conditiile de temperatura si umiditate putem folosii acest Bonder astfel:

Vara crește posibilitatea de alergii și recomandăm aplicarea bonderului la 3 minute după aplicarea genelor, la baza acestora.

Iarna, din nou, avem nevoie de bonder pentru creșterea vitezei adezivului. Din cauza caloriferelor, umiditatea scade, chiar până la 30% ceea ce înseamnă jumătate din necesarul ce are nevoie orice adeziv. Pentru genul acesta de umiditate, folosim un adeziv de o secundă sau mai rapid, orice adeziv își încetinește uscarea. Ai două variante: schimbi lipiciul cu  unul mai rapid sau creșți viteză de uscare a celui pe care deja îl ai, cu ajutorul unui Super Bonder.

328504878_1152887218763212_9138117890392193793_n.jpg?1677230782120

 

Care e diferența între bonder și accelerator ?

• Depinde de firmă, la Pink Lashes Orzelowska diferența între Accelerator și Super Bonder este că acceleratorul este mult mai slab decât Super Bonder și este bun doar pentru genele naturale.

• Super Bonder dacă este slab, poate fi folosit și pe genele narturale. Dacă este puternic, cum este Ibeauty V2 sau Coco Bonder, nu poate să fie folosit pe genele naturale pentru că sarcina lui, pe lângă altele, este să deshidrateze materialul. Nu dorim să deshidratăm în exces genele naturale ale clientelor.


c29c548e-1faa-49b9-8418-53e8da5a9542.jpg?1677239969923

Super Bonderul poate fi înlocuit cu alt produs?

• Da, pe genele false cât și pe genele naturale, poți pune primer. Primerul este un produs foarte slab care ajută la creșterea vitezei de uscare pe genele false. Dar nu o să aibă același efect, în plus nu orice Primer de la orice firma funcționează. Cel de la iBeauty și Coco Primer funcționează. Despre alte firme nu dorim să comentăm.

Acceleratorul poate fi înlocuit cu alt produs?

• Da, cu ser fiziologic care hidratează genele naturale și în același timp crește puțin viteza lipiciului. Serul fiziologic se pune înainte de aplicare, pe genele naturale. Nu este un mare ajutor, dar se practică în piață. Unele cliente au genele pretențioase și noi îți recomandăm să foloseșți produse dedicate acestui domeniu, adică Primer, Bonder, Accelerator. 
 
Dacă mai ai timp, poți urmări următorul filmuleț de pe canalul nostru de Youtube, unde facem teste la cele 3 Bondere:

Informații suplimentare despre Coco Bonder

Alege Coco Bonder și surprinde-ți clientele cu o sesiune extra de Spa împreună cu cea de aplicare a genelor! Îți garantăm că o să îl adore! Datorită mirosului foarte plăcut, clientele tale vor întră intr-o stare de relaxare totală în timpul programării.

Acest Bonder a fost ales de către expertul nostru, Monika Orzelowska, din zeci de mostre, din dorința de a aduce pe piață un produs de înalta calitate. Este cel mai bun Bonder de pe piață în acest moment.

SUPER%20BONDER%20%282%29.png?1677230701368

De ce să îl alegi?

• Pentru că nu albește DELOC adezivul
• Pentru că usucă foarte rapid lipiciul de gene
• Scade riscul alergiilor cu 90%!
• Are un miros extrem de plăcut, de aici și numele de "Coco"
• Produs în Singapore

Pentru cel mai bun efect, îți recomandăm să foloseșți Coco Bonder cu un produs din aceeași gama Coco Primer, deoarece folosite împreună, vor oferi extensiilor de gene o rezistență mult mai mare.

Coco Primer pregătește geană naturală pentru primirea adezivului, păstrează genele hidratate și astfel lipiciul adera mult mai bine.

    Lasa un comentariu

    Inregistrare

    Completeaza datele pentru noul cont